Hogyan tudok egyszerűen tartalmat feltölteni/közzétenni a saját honlapom/ra/on?
Hónapokkal ezelőtt megkaptam már azt a domaint, amit kértem. Sikerült is létrehoznom olyan tartalmat,amit szeretnék megjeleníteni rajta, de sajnos nem sikerül a közzététel, bármivel is próbálkozom. Mindig valami hibát ír ki, vagy azt, hogy nem elérhető a honlap. Így azért fizetek idáig, hogy, ha beírom a webcímem egy fehér lapo lássak pici index felirattal.
Ezt a domain elkészültekor kaptam a jelszavaimmal együtt:
Az ftp –rl: minden user könyvtárában megtalálható egy- egy a domain -jeihez
kapcsolódó szimbolikus link (ez bizonyos esetben filenak tűnhet), a továbbiakban ide kell elhelyezni minden a weblappal kapcsolatos anyagot. A szimbolikus linkekkel azonos magasságban a egyes felhasználók saját file-okat helyezhetnek el, amik az internetről csak ftp segítségével érhetőek el.
NVU-val és FrontPage-dzsel próbálkoztam eddig közzétenni. De ha látszólag sikerül is, a weben nincs változás.
Ötletekre,segítségre lenne szükségem. Köszi
Egyellőre annak is örülnék,hacsak egy oldalt (htm formátum) sikerülne felhelyezni.
Telepítettem az FTP Commandert. Ott sikerült is az ftp-szerverre fellépni, és ott is van az egyik könyvtárban a közzétett oldal. De én szeretném, ha a web-en beírja valaki a http:// után a címem, megjenne az a tartalom.
Mivel próbálkozzam, sehogy sem sikerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!