Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mit hasznaljak honlapom...

Mit hasznaljak honlapom felepitesehez?

Figyelt kérdés

sziasztok. a kerdes rovid es pontatlan. tehat...

nekem egy konkret elkepzelesem van.

egy note boardot szeretnek kesziteni

nem tudom hogyan lehetne maskepp hivni. a lenyege az, hogy fogok szerkeszteni egy kepet. egy olyan kepet ami a fooldal maga. mivel ez csak egy faliujsag. tehat. felhasznalok irhatnak uzenetet felhasznaloknak. ez egy affele belso kor, csoport.

valami kis ralatasom van a honlapkesziteshez de konkretan googlebol irom meg oket.

alapszintu php, html, mindenfele dolog.

a kerdesem viszont az lenne, hogy ezeket a kis cetliket azon a tablan, ti hogyan generalnatok le? nekem itt az okoz gondot, hogy ugye veletlenszeruen osszevissza vannak a tablan. van arra lehetoseg, hogy szoveget akar ferden irattassunk ki? :D

vagy... ugye legeneraltathatnek kepeket a bevitt ertekekkel. de ez sokkal bonyolultabbnak hangzik szamomra.

es valoszinu, a szerverterheles is none. vagy legalabbis tobb lenne.

tanacsokat kerek, hogy merre induljak el.

ahogy en kepzelem.

alapjaraton van egy nagy semmi, ahogy a felhasznalo barhova kattint a kepernyon, az lenne valami fix pontja annak az elemnek amit legeneral. (kitolti a formot az uzenettel meg az adatokkal) es oda generalok le egy "cetlit" a bevitt ertekekkel.

itt egy kep. igazabol valami ilyesmi lenne a honlap, de en valamivel stilusosabb kinizetet tervezek.

[link]

barcsak mestere lennek a jquerynek. :) nah mind1, varom a segitsegeket. fogalmazasert meg bocs :D

2014. júl. 29. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:

> szoveget akar ferden irattassunk ki? :D

Ha már említetted a Google-t, akkor írd be: "css rotate text".

2014. júl. 29. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Php úgy generál neked egy képet, ahogy te akarod. És php-ben vannak random számok.
2014. júl. 29. 21:49
 3/6 A kérdező kommentje:

aaa amugy birom ezt a topicot ezen az oldalon. itt nincs olyan honlapos kerdes ami nem talal valaszra :D

oke. tehat rendbe, mindegyik elem kap egy kulon css stylet. eddig oke. hogy kaphatom meg az erteket egy pontra valo kattintasnak?

2014. júl. 29. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Google: "js get click position"
2014. júl. 29. 21:55
 5/6 A kérdező kommentje:

nah jo ez a text rotationos dolog tenyleg amator volt.

[link] ezt talaltam. meg nem teszteltem de eleg lenyeg h akkor ez megoldva.

2014. júl. 29. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Esetleg a tábla mellé rakhatnál egy ventillátort, amire ha rákattintasz akkor egy rövid időre bekapcsol és, a legfelső üzenetek lerepülnek, így lehetne lapozni. :)
2014. júl. 30. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!