Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen ingyenes weblapkészítő...

Milyen ingyenes weblapkészítő probramot használjak, ami jó lenne erre a célra?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy fotósblogot vagy valami ilyesmit, ahol a képeimet tehetem közzé, mutathatom meg másoknak és szeretnék egy olyan weblapot ami nem rontja el a kép élességét, minéségét, miután feltettem.

Mit használjak wordpress vagy még milyenek vannak??

Ingyeneset szeretnék.

2014. márc. 30. 12:36
 1/6 A kérdező kommentje:
Videókat is tennék fel rá
2014. márc. 30. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mivel blogot szeretnél érdemes akkor a wordpresst. Sok plugin van hozzá. Videókat én mindenképpen a vimeo-ra tölteném fel ha jó minőséget akarsz, mert ha saját magad hostolod, nincs mögötte flash media server így a betöltés akadni fog sokaknál. Ezért jobb választás arra a videómegosztó. Beágyazhatod ugyanúgy a blogodba... (youtube-nak rosszabb a képminősége)

Képeknél pedig egyszerűen feltöltöd őket (bár van galéria plugin is) és kattintás után meghívhatod a teljes felbontású képet.

2014. márc. 30. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

notepad++

Az én kedvencem ;)

2014. márc. 30. 13:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Ehhez mit szóltok?

[link]

2014. márc. 30. 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:
nem tudom mennyire könnyen lehet testreszabni (gondolok itt a html és css kódba való kézzel történő belenyúlásra) de azt szerintem tudja amit te szeretnél :)
2014. ápr. 3. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Alapvetően az igények amiket leírtál, minimálisak, tehát egy akármilyen random blogmotor tudni fogja, bár wordpress később beláthatóan jobb lesz, hisz bele lehet nyúlni a php-kódokba. Vimeoval egyetértek, saját tárhelyről hostolni meg egyértelműen hülyeség.
2014. máj. 24. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!