Ha föltöltetem a honlapom egy ftp szervere akkor utána kész is van minden? Hogyan tudom módosítani a honlap címet?
Értesz a honlapkészítéshez, de nem értesz ahhoz, hogy mi lesz, ha feltöltöd ftp-re? Mondjuk én már a kérdésedet sem értem.
Ha elkészítesz egy honlapot, az (több-kevesebb sikerrel) ugyanúgy fog kinézni ftp-n is, mint a gépeden. Ha módosítani akarsz bármit, megcsinálod a gépeden, majd a módosított fájlt felülírod ftp-n.
feltöltöttem a honlapom egy ftp szervere
és nem tudom hogy milyen címen tudom elérni a feltöltött oldalt és azt hogyan tudom módosítani
A tárhely admin felületén egészen biztosan ott van a link, ahol megtekinthető az oldalad.
De például ha ATW.hu-n regisztráltál tárhelyet kispista néven, akkor az oldalad kispista.atw.hu címen lesz elérhető.
A címet módosítani nem tudod, de ha regisztrálsz egy domain nevet (leginkább máshol, nem a tárhelyszolg.-nál), akkor azt rá tudod irányítani az oldalad jelenlegi címére.
Meg van az a link de arról a tárhelyemet nyitja meg és nem az oldalt.
Haverom is ide töltötte fel a honlapját és neki nincs ott semmilyen atw vagy hasonló csak a honlap neve és .tk
(már próbáltam meg kérdezni őt is de nem könnyű elérni)
(#7 vagyok)
> tárhelyemet nyitja meg és nem az oldalt
index.html-t feltöltöttél?
> neki nincs ott semmilyen atw vagy hasonló csak a honlap neve és .tk
Igen, pont ezt mondtam az utolsó bekezdésemben. Regisztrált egy domain nevet és ráállította a tárhelyre.
igen feltöltöttem és létre is hoztam akkor olyan domain -t
hogy kapcsolom hozzá a domain hoz az adott html-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!