Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha föltöltetem a honlapom egy...

Ha föltöltetem a honlapom egy ftp szervere akkor utána kész is van minden? Hogyan tudom módosítani a honlap címet?

Figyelt kérdés
Eddig még csak a szerverből nyitottam meg az oldalt de akkor a linknél az ftp szerver címe és a fájl neve volt.

2014. aug. 22. 20:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A kezdő oldalról hivatkozással át lehet menni másik oldalra amit szintén fel töltöttem oda mellé. De ha a másik oldalakat megnyitom akkor nem az általam készített oldal jön be. Ez miért van?? (a kezdő oldalt azt behozza)
2014. aug. 23. 20:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Továbbra se értem, feladom.
2014. aug. 24. 11:53
 13/15 anonim válasza:

Az ftp szervert linkjét mint már láttad nem lehet szerkeszteni, az adott:

kipista.atw.hu/

de veszel agy domain-t pl. a .tk-nál, van honlapja azt megoldod. akkor arra tudsz telepíteni honlapszerkesztő programot, pl: WordPress... vagy be tudod linkelni az ftp szervert úgy hogy ne lehessen látni az ftp szerver címét.(ha ezt akarod).

amúgy az ftp szervert ha megnyitod (kipista.atw.hu/) van egy rendszer hogy mit jelenít meg az adott mappából:

valószínű hogy nem így van:

1. index.html

2. akármi.html

3. ha nincs .html fájl akkor kilistázza a fájlokat

remélem segítettem ha van kérdés én szívesen segítek:

2014. aug. 25. 13:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Segítettél köszi.

A honlapot már sikerült működőképesen megcsinálni de nem tudom pontosan hogy ezt hogy is kéne csinálni

"be tudod linkelni az ftp szervert úgy hogy ne lehessen látni az ftp szerver címét."

Tudnál még írni róla?

2014. aug. 26. 04:17
 15/15 anonim válasza:

gondolom van más domainod, mert oda akarod bemásolni.

én sajna csak WordPress-re tudok hivatkozni mert azom van, de valószínű ezt mással is meg tudod csinálni:

[link]

ráclikelsz "Add media" feltöltöd a html fáljodat/fájljaidat

ezt be rakod a postba akkor egy ilyen linket kapsz eredményűl. ha a linkeket átírod egész jó lesz az eredmény.

szerintem sokkal egyszerűbb ha a szöveges dolgokat megírod azzal a honlap szerkesztővel amit telepítettél/kaptál a domainodre/domainoddal.

ha olyan nagy fájlt akarsz be illeszteni a honlapodra amit már nem enged a szolgáltató (általában: 7mB) akkor azt így illesztheted be (a kipistás példánál maradva):

<video width="320" height="240" controls>

<source src="kispista.atw.hu/movie.mp4" type="video/mp4">

<source src="kispista.atw.hu/movie.ogg" type="video/ogg">

Your browser does not support the video tag.

</video>

de erről itt olvashatsz bővebben:

[link]

2014. aug. 26. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!