Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol találok partnert weboldalh...

Tudasbazis kérdése:

Hol találok partnert weboldalhoz, vagy hogy tudom felfuttatni az ilyen tipusú project-et költségvetés nélkül?

Figyelt kérdés

Van két webes projektem, amihez nem feltétlenül pénzbeli befektetőt keresek. Alapvetően mind a két project 0ft-tal indult és már működik. Viszont szeretném egy kicsit megdobni a látogatók, felhasználók számát. Az egyiknek már némi bevétele is van.

Szóval a két project:

[link]

Apróhirdetési portál asztali pc-re és mobilra.

[link]

Hasonló mint a stackoverflow, vagy a gyakorikerdesek...

Ezekhez vagy olyan embert keresek, akinek már van befutott oldala és tudna látogatókat hozni rá, tehát reklámot csinálni az oldalakhoz. Vagy pedig olyan embert, aki a google adwords-ben, esetleg egyébb oldalakon állná a reklámköltséget. Minden más technikai kérdést elintézek én magam...

tigyi.janos@gmail.com

0670 229 33 47

2014. nov. 2. 18:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

No már van is válaszom. :-)

Itt pl csak válaszokat látok. Nem látom hogy értékelhetem, vagy melyik felhasználó írta azt a választ. Upsz, mégis megvan az értékelés, de, hogy ki írta az nincs. :D

Itt nem tudom lezárni a kérdést és csatolni egy másik kérdéshez.

Az ajándékokra azért gondoltam, mert ha megszokja egy felhasználó az adott oldalt, akkor idővel elég sok tartalmi hozzájárulása is lehet, ezt pedig nem gond díjazni valamivel. Elég magas pontszámokat kell összegyűjteni, így gond nélkül megvalósítható veszteség nélkül a dolog.

Úgy néz ki azért csak van akit érdekel, jövő hétre volna megbeszélésem egy jelölttel. Én legfeljebb programozni tudok, a design nem az én asztalom azt majd másra bízom, ha összejön. :D

Nekem az olx-en sem egy kattintás bemenni abba a kategóriába, amibe szeretnék, ugyanis ott a főkategória után alkategóriát is kell választanom ;-) (vagy ráklikkelni az összes hirdetés feliratra)

Az olx-en továbbá eléggé korlátolt a hirdetések feladásának lehetősége, sok a kötöttség a szövegben.

2014. nov. 4. 06:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Azok a kötöttségek nem véletlenül vannak. Nyilván nem poénból csinálta úgy a fejlesztő, hanem sokéves tapasztalat alapján.
2014. nov. 4. 07:46
 13/13 anonim ***** válasza:

#5 Itt pontosan mit kell nézni?

(én nem értek hozzá, látom hogy be lett szúrva egy százalék, de ilyenkor valami hibaoldalnak kellett volna előjönnie hogy az oldal nem található?)

2014. nov. 4. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!