Ismeri valaki a költségvetés készítő programot?
Figyelt kérdés
Terc, Viking. Azt nem találom, hogy lehet képzett tételt készíteni? egy hasonló meglévőből. Köszönöm.2013. dec. 31. 00:00
1/4 anonim válasza:
Microsoft Excel? :D
Most lehet nagy hülyeséget írtam,de én még kölcségvetést nem csináltam.
2/4 A kérdező kommentje:
nem, ez más
2013. dec. 31. 00:36
3/4 anonim válasza:
Nem hülyeség az Excell ! Sőt. Az öregem évekig azzal csinálta, és ment neki. Pedig nem egy számítógép zseni.
Ezt használta segítségként. : [link]
Ezt megelőzően rövid ideig a Hunkalk-ot is használta.
Még régebben, még a dos-os időkben is volt egy program, de annak nem tudom a nevét, és már nem is kompatibilis.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm előző, ezt nem ismertem! ezt egyébként évente kiadják könyvalakban, ok. A feladatom most, az egyébként tök egyszerű TERC VIKINGben megírni, ott is ez van, benn, csak ki kell választani és bementeni a saját kltsgvbe - csak azt nem tudom, hogy lehet átírni, ha speciális kell, ami nincs benne. Hát igen, az is egy megoldás, hogy kiexportálom Excelbe az egészet és ott azt írok, amit akarok. Búék!
2013. dec. 31. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!