Olyan költségvetés nyilvántartó programot keresek, amiben meg tudom azt is adni, hogy xy-nak mennyit adtam kölcsön, mennyit ad vissza. Tudtok ilyet?
Figyelt kérdés
Tehát külön meg bírom nézni, hogy mennyivel tartozik nekem.
Köszi előre is.
2011. nov. 16. 14:45
1/2 anonim válasza:
Ezt egy Excel-táblázat is számon tudja tartani. Egyik oszlopban van a kölcsön összege, másikban a megadás, harmadikban pedig tartozás=kölcsön-megadás (10,000 forint a kölcsön, 1000-t adott meg -> tartozás=10000-1000.)
Ugyanúgy, ha bármilyen számként megadott adatot akarsz számon tartani, azokkal műveletet elvégezni, az adatbázist szűrni, találatokat szűkíteni, sorba rendezni, erre az Excel képes.
2/2 zeronibble válasza:
Én OpenOffice Calc-ban csinálnám, Ubuntun. Az nem hagy cserben, ha munkáról van szó, tudja azt, amit az Excel, ingyenes, független programozók ezrei által átvilágított működésű, és nincs benne pislogó iratkapocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!