Hogyan kell internetet "kölcsön venni"?
Figyelt kérdés
Elmegyek 2 hétre nyaralni és szeretném úgy mond a "netet lopni" tudom nem szép dolog,de 1-2x jó lenne beszélgetni a barátaimmal és azt szeretném kérdezni, hogy amikor bekapcsolom akkor kiírja, hogy kire lehet rácsatlakozni és utána meg kér egy biztonsági kódot de az mi?? honnan tudhatom meg hogy mi a kód?
köszönöm előre is!
2011. júl. 23. 17:55
1/7 Mugen válasza:
Nem akarok gonosz lenni, de ezt a törvény 3-5 évig bünteti. A legegyszerűbb ha megkérdezed a környékbelieket, hogy mi a jelszó. Vagy ha annyira fontos akkor hívd fel őket telefonon.
2/7 anonim válasza:
Az kérlek szépen az internet tulajdonos által beállított jelszó ami azok a taplók ellen van mint te. Az IP címedet bemértük. Hamarosan segítünk.
Kovács István,
Rendőrszázados
3/7 legendavagyok01 válasza:
Hotspotter
Keress rá a település alapján a jobb felső sarokban, lent kiírja a találatokat.
Vagy az alapból Budapestet mutató térképen navigálj el az adott településre.
4/7 anonim válasza:
@18:01 LOL!!! Ez a legkirályabb komment, amit valaha láttam! ROFLCOPTER!
5/7 anonim válasza:
Két hétre valószínűleg kibírod net nélkül, ha más nem szerzel egy mobilnetet. A kódot megtudhatod a gazdájától ha megkérdezed. Én egyszer próbáltam ilyen programot, alig tudtam utána levakarni a gépről, újratelepítés lett a vége (tudom megérdemlem), de igazából mondjuk elég tirpákság, ennyi erővel besétálhatnál a házba és kirámolhatnád a hűtőt is.
6/7 Mugen válasza:
Rendőrszázadosnak ment a zöld kéz!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!