Hol találok partnert weboldalhoz, vagy hogy tudom felfuttatni az ilyen tipusú project-et költségvetés nélkül?
Van két webes projektem, amihez nem feltétlenül pénzbeli befektetőt keresek. Alapvetően mind a két project 0ft-tal indult és már működik. Viszont szeretném egy kicsit megdobni a látogatók, felhasználók számát. Az egyiknek már némi bevétele is van.
Szóval a két project:
Apróhirdetési portál asztali pc-re és mobilra.
Hasonló mint a stackoverflow, vagy a gyakorikerdesek...
Ezekhez vagy olyan embert keresek, akinek már van befutott oldala és tudna látogatókat hozni rá, tehát reklámot csinálni az oldalakhoz. Vagy pedig olyan embert, aki a google adwords-ben, esetleg egyébb oldalakon állná a reklámköltséget. Minden más technikai kérdést elintézek én magam...
tigyi.janos@gmail.com
0670 229 33 47
Az eladom.tk miben jobb mint az OLX?
A tudásbázis.tk miben jobb, mint a GyakoriKérdések?
eladom.tk: Ebben az esetben nem feltétlenül az a kérdés, hogy jobb-e, vagy nem. Inkább csak egy másik stílust képvisel. Mióta felvásárolták a konkurenciát eléggé egyoldalú lett a dolog. Nagyon sok ember van akinek nem tetszik az jelenlegi oldalak felépítése, kezelése. Többek között nekem sem.
tudasbazis.tk :
Talán egy kissé modernebb, többet tud a rendszer. Szerintem kicsit átláthatóbb is, illetve a felhasználóknak ajándékokat is osztogatnék. A pontrendszer amit beállítottam számomra ezt veszteség nélkül megoldhatóvá teszi. Idővel ehhez is készíteni fogok reszponzív designt, hogy mobilra is optimalizált legyen.
Nocsak, végre egy oldal, ami nem dől meg egyből ha valahol kap egy idézőjelet.
Ugyanakkor ez itt kérdés helyett kicsit hirdetés szagú, plusz a kinézeten még mind a 2 oldal esetében kellene javítani, valamint a tk-s domain baromi komolytalan, hiába 0 Ft-os volt a cucc, akkor is.
A tudásbázis.tk miben jobb, mint a GyakoriKérdések?
ez a kerdes ugye csak vicc volt? :))))))))
#1 vagyok
> eladom.tk: Ebben az esetben nem feltétlenül az a kérdés, hogy jobb-e, vagy nem. Inkább csak egy másik stílust képvisel.
Nem tudunk meg semmit. Meg tudod győzni az embereket, miért jobb nekik, mint az OLX vagy a Jófogás? Ha nem jobb, nem fognak átszokni.
Nekem amúgy kényelmetlenebb az eladom.tk, mint az OLX - többet kell kattintani egy kereséshez. A kategória kiválasztás nálad 2 kattintás, és keresni is kell, OLX-en pedig eleve a listát kapod a kezdőoldalon, innen 1 kattintás csak, és képekkel segít.
>> A tudásbázis.tk miben jobb, mint a GyakoriKérdések?
> ez a kerdes ugye csak vicc volt? :))))))
Én is tudom, hogy nem jobb, és esélytelen átszoktatni az embereket, de ezzel a kérdéssel próbálom rávezetni a Kérdezőt, hogy gondolkodjon el, hogyan tudná "eladni" a termékét. :) Mondjuk itt azért már voltak ötletek. (Noha engem speciel nem győztek meg az ajándékok, én nem azért válaszolgatok.:))
Szerintem a legelső az lenne, hogy a design miatt ne menjenek el.
Nem rossz, de nem kelt profi benyomást, nem ad elég bizalmat, nem marad meg a látogatóban, olyan túl semmilyen.
az osclass font nem teljes (nincs őű)
a tudasbazis.tk címkefelhőjében vannak túl kicsi címkék, nem olvasható. sok helyen elcsúszik a design: bejelentkezés, értékelés, keresés.
a válaszoknál nincs vezetve a szem, és sok a lényegtelen szöveg: látogatóként is kint van mindenhol pl a szerkesztés, hozzászólás.
spamnek jelölésnél nincs visszajelzés (igaz, látogatóként próbáltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!