Naggyából mennyibe kerül egy weblap?
Most nem a host-ra meg a domain névre gondolok. Hanem, hogy mennyibe kerülne az, hogy valaki elkészítse a weblapot amit megálmodtam?
Sajnos én nem találtam ezzel foglalkozó cégeket a neten, valószinűleg rosszul kerestem. Annak is örülnék ha cégeket belinkelnétek aki megcsinál ilyeneket. Az se baj ha magán személy, ugyebár nem ragaszkodok a számlához :)
Sajnos nem tudok rá túl sok pénzt költeni ezért örülnék ha egy magánszemély megcsinálná. De nem csak arról van szó, hogy wordpress-ben be kéne rakni egy them-et és kitölteni a rublikákat. Azt én is megtudnám csinálni. Ez azért egy kicsit komplikáltabb.
#8: láttam én már 200 ezerért, a "fejlesztő" szavaival élve "szinte ingyen, tulajdonképpen adományként" eladott weboldalt, amelyik egy adott felbontáshoz volt elkészítve (oké, hogy az 1024×768 már elavult felbontás, és a legtöbb monitor már az 1280×1024-nél is többre képes, de amikor az összes munkahelyi notinak 1280 a max. felbontása, akkor célirányosan a számukra 1350 pixel széles weboldalt tervezni kicsit égő), emellett a design egy nagy nulla, betegesen ragaszkodtak a flash-hez olyan helyeken is, ahol teljesen szükségtelen volt (egy darab képet dinamikusan kiválasztani és megjeleníteni anélkül is lehet), továbbá a "fórum" hemzseg a bugoktól és biztonsági résektől.
Sajnos ilyenek is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!