Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Naggyából mennyibe kerül egy...

Naggyából mennyibe kerül egy weblap?

Figyelt kérdés

Most nem a host-ra meg a domain névre gondolok. Hanem, hogy mennyibe kerülne az, hogy valaki elkészítse a weblapot amit megálmodtam?

Sajnos én nem találtam ezzel foglalkozó cégeket a neten, valószinűleg rosszul kerestem. Annak is örülnék ha cégeket belinkelnétek aki megcsinál ilyeneket. Az se baj ha magán személy, ugyebár nem ragaszkodok a számlához :)

Sajnos nem tudok rá túl sok pénzt költeni ezért örülnék ha egy magánszemély megcsinálná. De nem csak arról van szó, hogy wordpress-ben be kéne rakni egy them-et és kitölteni a rublikákat. Azt én is megtudnám csinálni. Ez azért egy kicsit komplikáltabb.

2014. okt. 3. 06:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

Ha nem találtál neten honlapkészítő céget, akkor vagy a google-t nem ismered, vagy írni nem tudsz.

[link]

2014. okt. 3. 06:37
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

"Sajnos én nem találtam ezzel foglalkozó cégeket a neten, valószinűleg rosszul kerestem."

Igen nagyon rosszul kereshettél, mert tömve van vele a net, és a google. :-D

[link]

"Sajnos nem tudok rá túl sok pénzt költeni"

Vs.

"De nem csak arról van szó, hogy wordpress-ben be kéne rakni egy them-et és kitölteni a rublikákat."

Óccó weblapok, erről szólnak, hogy feltolnak egy free CMS -t, átszabnak egy theme -t...

Ha egyedi dolog kell ott viszont keményen elkérhetik az összeget, főleg ha jónak is kell lennie...

Mostmár csak meg kell találni a szűk keresztmetszetet, a weblap amit megálmodtál és a pénz amit rátudsz fordítani...

Az hogy nem akarsz számlát és magán személlyel lekódoltatod zsebbe, megspórolod a az adókat. (50~60% SZJA, EHO, ÁFA...)

DE! SOHA! NE fizess előre!

Magán személlyel nem tudsz olyan szerződést kötni, ami garantálja, hogy nem lép le, vagy garanciát vállal a munkájáért, vagy azt kapod amit megbeszéltetek...

2014. okt. 3. 06:41
 3/13 Drone007 ***** válasza:
100%

Weblap árak (köbö)

20.000 Ft - most végzett az infón, egy óra alatt összecsapja, és két nap után derül ki, hogy semmit sem ér

50.000 Ft - szabadúszó webfejlesztő egyszerű bemutatkozó honlap ára. ha szerencsés vagy, még használható is lesz

100.000 Ft - szabadúszó webfejlesztő évtizedes tapasztalattal egyedi weboldal, sajnos még ez is lutri, hogy tudod-e használni hosszú távon

200.000 Ft-tól *os égig - webfejlesztő cég, garanciával, marketingkampánnyal esetleg rendszeres supporttal (ez többnyire havidíjas)

Árszorzók:

termékbemutató oldal x 1,5

webshop x 2

közösségi portál x 2,5

És a legfőbb szabály: "Olcsó húsnak híg a leve"

2014. okt. 3. 08:53
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez nagyban függ attól is, hogy milyen weboldalt szeretnél.

Egy átlagos dinamikus weboldal 100-200 ezer forint körül mozog. Ha extrák az igényeid, a határ a csillagos ég.

A design is sokat dobhat az áron.

Persze, ha egyszerűbb oldalt szeretnél, egy statikus weboldalt bárki elkészít neked 1-2 ezer forintért is akár.

Konkrétan milyen oldal kellene?

2014. okt. 3. 08:54
 5/13 anonim ***** válasza:

Kicsit hogy a többiek is lássák! (remélem nem gond)

"Az általam elképzelt oldal úgy lenne felépítve, hogy lenne a home page ami egy szimpla blog szerű oldal lenne. Illetve lenne egy másik oldal ami egy ilyen videó(sorozat) megosztó ként üzemelne. Szóval ott a videókat kategóriába kéne rangsorolni meg ilyesmik. Természetesen a videók nem az én webtárhelyemre lennének feltöltve hanem más oldalakról lennének belinkelve."

"Meg tudnám magamcsinálni úgy (WP-ben), hogy egy blog és linkelgetném a videókat. De szépen szólva is az úgy eléggé fapados lenne :D

Akkor már inkább fizetek annyit amenyit tudok, csak ne legyen egy ilyen szar oldal...

A blogos főoldal tök szimpla lenne. kettö sorba lennének írva a hírek ami folyamatosan jönnének ki nem kéne bele semmi extra. Valami ilyesmit képzeltem el: [link]

Vagy akár egy ilyen kicsit index-re hajazó felépítése is lehetne a főoldalnak: [link]

Szerintem a kezdő oldallal nem lenne probléme az lenne a legegyszerübb. De aztán ott lenne a videó-s oldal amire valami ilyesmit képzeltem el: [link]

avagy [link]

Az lenne a lényeg, hogy egyszerű legyen a felépítése az oldalnak. Könnyen meglehessen bármit találni.

Nem tudom, hogy ez mennyire nehéz egy képzetteb weblapszerkesztőnek de én így képzeltem el a honlapomat. Na meg persze ott lenne az egyáltalán nem fontos rolunk és gyakori kérdések menüpont. Amit szinte senki sem használ."

WP pluginokkal meg lehetne valósítani fapadosan, óccón. (30~40 ezer)

Persze, ilyenkor jobb olyat keresni akinek már van ilyen oldala.

Leprogramoztatni (kezdő fejlesztővel) 80~100 ezer (számla nélkül),

és még nem ismert az esetleges, plusz kívánságok... (felhasználó kezelés, kedvencek, hozzászólások...)

2014. okt. 3. 09:14
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha egyedi dolgot szeretnél, ami nem megy "copy-past, click, click, done" módon, azt meg kell fizetni.

mert ott már programozni kell, ami idő, és idő pénz...

kb. úgy tekints a CMS -re, mint ha veszel az IKE -ba egy bútort. (csak a CMS -t nem kell kifizetni)

Választhatsz kész elemekből felépíthetőt bútorokból, amik sablonra készültek, neked csak össze kell raknod, és lesz amilyen lesz.

Ha egyedi méretű formájú bútor kell, azt el kell készíttetni.

Óccon csinálhatják, hogy átalakítják az IKE -s bútort, pl. plusz polcot raknak a szekrénybe, vagy űveg lapot vágnak egy amúgy nem átlátszó ajtóra, és azt be fabrikálják...

Vagy elkészítik, méretre, formára, funkcióra vágva, ahol minden centimétert megterveznek...

2014. okt. 3. 09:43
 7/13 anonim ***** válasza:
Na mostmár kíváncsiság kedvéért megnézem hogy az IKEA engedélyezett szó-e... :D
2014. okt. 3. 17:36
 8/13 anonim válasza:

"50.000 Ft - szabadúszó webfejlesztő egyszerű bemutatkozó honlap ára. ha szerencsés vagy, még használható is lesz "

Egy ilyet hol lehet elrontani?

Gipsz Jakab könyvelő oldalára véletlenül azt írják ki, hogy Gipsz Rozália műkörmös? :)

Bocs, tényleg nem tudom, én is még csak a szárnyaimat bontogatom.

2014. okt. 4. 12:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"Egy ilyet hol lehet elrontani?"

Elég sok helyen. Íme pár példa:

- nem valid kód

- rossz struktúra

- nem keresőbarát felépítés

- nem böngészőfüggetlen megjelenés

- igénytelen design

- indokolatlanul nagy weblapméret, ami lassítja a honlap betöltődését

2014. okt. 4. 15:52
 10/13 anonim ***** válasza:

#9 +++

És még egy: Lomha CMS ami irdatlan belassítja egy akár 4 lapból álló oldalacskának elérését is.

2014. okt. 4. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!