Van aki tud weblapkészítésben segíteni?
Ez egy szakma, valakinek megélhetés. Nem túl sokan fognak neked egy honlap elkészítésével bajlódni a két szép szemedért. A másik probléma, hogy semmit nem írtál az elképzelésedről. Más munkaigénye van egy statikus bemutatkozó oldalnak, meg más egy portálnak.
Sokkal jobb eséllyel indul el a siker felé vezető úton, ha:
1.) tisztázod, hogy mit szeretnél
2.) a.) kérsz egy árajánlatot rá vagy meghatározod, hogy mennyit szánnál rá
2.) b.) az alapoktól kezdve elkezdenéd tanulni a szakmát.
Ha az utóbbiban elakadnál akkor persze kapni fogsz segítséget, de egész máshogy állnak hozzád a kollégák, ha látják, hogy legalább próbálkozol, meg hozzáteszed, amit te hozzátudsz és nem csak várod, hogy valaki megcsinálja.
Értem. Én nem azt kértem, hogy valaki csinálja meg helyettem. Bár mondjuk az lenne a legjobb. Hanem ha valaki segítene elkészíteni eggyet.
WordPress a nagyon alapokig tudom hogy hogy és miként kell használni. De azzal nem érek el túl sok mindent. Amit interneten látok "oktató videó" jeleggel felrakot videókat. Azok nagyából azt mondgyák el ami tök eggyértelmű.
Ezért örülnék valakinek aki a kicsit komolyabb dolgokat meg tudja mutatni mit és mégis, hogyan kell csinálni.
Én egy autót szeretnék.
Tudom hogy működnek, és ültem már ilyenbe...
Ezeket az ingyenes cms-eket (wp, joomla) hozzá nem értőknek találták ki.
Ha nem tudsz vele elkészíteni egy oldalt, akkor valami nagyon egyedit akarsz, vagy (k.szott) lusta vagy.
Ezek is vesznek el időt, de ha ingyen akarod, akkor neked kell rászánni az idődet.
Eljutottál már odáig, hogy feltegyél egy cms-t? (gondolom nem)
Miért nem jó egy kattintgatós oldal (gportal, blogger)?
ha egyedit akarsz, az pénz, ha nem akkor pedig elég kell legyen a kattintgatós, vagy cms (nem kell tudni hozzá se htmt-t, se mást)
Mint említettem, egy alapabb jól kinéző weblapot én magam is el tudok készíteni. Hiszen nekem is van google-m meg youtube. Csak hát a felsorolt kettö oldalra odáig nem jut el a tudomány, hogy azt bemutassák, hogy miként kell már egy kicsit komplikáltabb oldalt elkészíteni.
Aztán én ott vagyok egymagamba és találjam ki magam...
Amikor meg elkezdek ügyeskedni wordpressel, hogy mégis mily módón lehet azt megoldani amit szeretnék. Akkor meg le vagyok hülyézve, hogy azt eggyáltalán nem úgy kell csinálni és amúgyis mekkora egy gyökér vagyok, hogy nem tudom magamtól. De nem, hogy segítene, nem, mindenki mondja a magáét, hogy mekkora gyökér vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!