Most akkor mi van a jQuery-vel?
Most ha már tudok jQuery-t programozni (tanultam suliban de ott működött), akkor valaki elmondaná hogy kell-e leszedni valamit, hogy tudjak weboldalt készíteni? Mert nem működik jelenleg...
Kérlek letöltési linkeket adjatok, és írjátok le hová kell tenni amit letőltöttem.
ahhhaaahhh.
tehát azt mondod hogy formhoz nem lehet animációkat, és vizsgálatokat (ki van-e töltve mind két mező) készíteni....-,- inkább vissza se írj...csak fárasztasz
és igen, nekem is megmutatták valószínűleg, de ne tudd meg milyen ez a tanár, dadog, nem lehet érteni...lehet hogy mutatta, de nem jegyeztem meg/hiányoztam/nem értettem a beszédét...
gondolkozz el ezen!
Jah, és hozzáteszem még most sem jó...
html kód:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="UTF-8">
<script src=" [link] />
</head>
<script type="text/javascript" href="script.js" />
<body>
<span id="teszt">teszt</span>
</body>
</html>
jQuery kód:
$(document).ready(function(){
$('#teszt').click(function(){
$('#teszt').hide(1000);
});
});
egyszerűen nem csinál semmit, a szöveget ki sem írja a html...
jók a kiterjesztések:
index.html
script.js
<script type="text/javascript" href="script.js" />
helyett
<script type="text/javascript" src="script.js" />
Te pedig gondolkozz el azon, hogy Google a barátod.
Ezt az oldalt pedig erősen ajánlom figyelmedbe, mivel minden szükséges információ megtalálható rajta, ami a webfejlesztéshez szükséges.
Töltsd le a tanuljunk meg programozni javascriptben 24 óra alatt. (Vagy valami ilyesmi a címe)
Igen, tudom hagy szar, stb, de magyarul van és neki jó lesz kezdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!