Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Most akkor mi van a jQuery-vel?

Most akkor mi van a jQuery-vel?

Figyelt kérdés

Most ha már tudok jQuery-t programozni (tanultam suliban de ott működött), akkor valaki elmondaná hogy kell-e leszedni valamit, hogy tudjak weboldalt készíteni? Mert nem működik jelenleg...

Kérlek letöltési linkeket adjatok, és írjátok le hová kell tenni amit letőltöttem.

2014. szept. 7. 19:17
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

jQuery egy javascript segéd könyvtár, a fejlesztést egyszerűsíti meg.

Amúgy meg a google első találata: [link]

2014. szept. 7. 19:32
 2/29 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nagyon úgy tűnik hogy mégsem tudsz "jQuery-t programozni".
2014. szept. 7. 19:51
 3/29 A kérdező kommentje:
a programozás, és a beállítás két különböző dolog kettes számú válaszoló -.-
2014. szept. 7. 20:11
 4/29 A kérdező kommentje:
De itt melyiket kell letölteni, hová tegyem, kell-e elérési utat adni a script-ben?
2014. szept. 7. 20:12
 5/29 anonim ***** válasza:
82%

A pofám leszakad. Most vagy csak trollkodsz vagy...

Mondd hogy csak trollkodsz!

2014. szept. 7. 20:16
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Kulcsszavak alapján webes környezetbe használod, vagy is használnád.

De ha most komolyan azt kérded melyiket az 1.x vagy a 2.x akkor azt a "tudok jQuery-t programozni" kijelentésed nagyon gondold át újra.

1.x régebbi CSS3 -at nem támogató módokon valósítja meg, míg a 2.x a modernebb böngészőkben használható CSS3 -at is használja...

Ez a kérdésed kb. olyan mint a régi vicc...

Szőke nő bemegy a benzinkútra tankolni.

Odamegy hozzá a kutas és kérdi tőle:

- Milyen benzint szeretne? 95 vagy 98 ?

Erre a szőke nő:

- Miért idei nincs?

2014. szept. 7. 20:36
 7/29 A kérdező kommentje:

Na ti rontjátok el ezt az oldalt, hogy nem arra válaszoltok amire kell...

Amit nem tudok:

melyiket kell letölteni, hova kell tenni, kell e valamit szerkeszteni a scriptben?

2014. szept. 7. 21:05
 8/29 anonim ***** válasza:
Na, mondom én hogy trollkodik. :)
2014. szept. 7. 21:19
 9/29 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként erről jut eszembe, tegnap édesanyám bekapcsolva felejtette a laptopját és meg volt nyitva a jegyzettőmb, be akartam zárni, de véletlenül megcsúsztam és ahogy rátenyereltem a billentyűzetre, véletlenül leprogramoztam assemblyben a GTA 6-ot. Ma ki akartam irni dvd-re, de anyám reggel kikapcsolta a gépet, és nem találom a bekapcsológombot. Nem tudjátok hol van? A laptop valami sörmárka, Hb talán.
2014. szept. 7. 21:27
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket se kell letölteni, ha rákattintasz a download linkre az oldalon és figyelmesen átolvasod, akkor láthatod hogy van olyan lehetőség hogy külső forrásból menjen.

<script src="//code.jquery.com/jquery-1.11.0.min.js"></script>

És ha tudsz jQuery -t programozni akkor csak tudod, hogy ezt mindig a fejlécben kell meghívni, azaz WEB esetén a HTML <HEAD> TAG -ek közt.

Ahhoz hogy weboldalt tudj készíteni, a jQuery csak extra, azaz látványi, speciális dolgokra jó.

Weboldal készítéséhez notepad++ és kiadós HTML, CSS ismeret kell, szerver oldali feldolgozáshoz PHP és adatok tárolásához MySQL.

Most vagy full amatőr vagy, és csak vaktában dobálózó a szavakkal, vagy trollkodsz.

Szóval kezdjük az első állításoddal: hol és hogyan tudsz jQuery -t programozni!?

(oké a suliban tanultad, de ott miben használtátok, hogyan...!?)

2014. szept. 7. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!