Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tapasztalt mát valaki ilyet...

HTML,PHP,CSS kérdése:

Tapasztalt mát valaki ilyet (többi lent)?

Figyelt kérdés

Az az igazság hogy egy új dologgal próbálkozom vagy is nem új de én még nem csináltam.

Mutatom:

Egy gombra kattintva lefut ez a parancs

myWindow=window.open('','','width=500,height=500, left=400, top=100');

myWindow.document.write(

'<form method="POST" action="level3.php"><input type="hidden" name ="muvelet" value="'+muvelet+'"><input type="hidden" name="kinek" value="'+felado+'"><input type="hidden" name="kitol" value="'+admin+'"><br><textarea name="valasz" cols="50" rows="10">Kérlek írd ide '+felado+'-nak/nek adott válaszodat</textarea><br><input type="submit" value="Válaszolok"></form>');

myWindow.focus();

ÉS MINDEN NAGYON JÓ ÉS MINDEN NAGYON SZÉP DE A TEXTAREÁBA BEÍRT SZÖVEG ADDIG JELENIK MEG MÍG NEM TALÁL EGY ÉKEZETES KARAKTERT DE MIÉRT??? MÁSKOR IS HASZNÁLTAM TEXTAREÁT DE NEM VOL ILYEN GOND

A VÁLTOZÓKAT ELŐTTE MÁR LÉTREHOZTAM DE AZT MÁR NEM ÍRTAM IDE :)

2014. aug. 24. 11:22
 1/5 A kérdező kommentje:
az új az hogy a formot egy új ablakba rakom ez lehet gond?
2014. aug. 24. 11:25
 2/5 Drone007 ***** válasza:

Nálam nem jelez hibát.

Lehetséges, hogy a scriptet tartalmazó fájlnak nem megfelelő a kódolása? Vagy az átadott változókban van valami hiba?

Ezt egyébként szebb és jobb lenne modal window-val (absolute floating div) megoldani. Egyrészt elegánsabb, másrészt az oldal fejléce, inicializáció nem fog hiányozni, harmadrészt az ilyen popup-okat blokkolhatják a böngészők.

2014. aug. 24. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
ne document write-al told bele a tartalmat es jo lesz.
2014. aug. 24. 16:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen :) mindenkinek akkor átgondolom ezt még egyszer
2014. aug. 24. 17:56
 5/5 A kérdező kommentje:
De akkor mivel tudnám még beleírni de lehet hogy nem is ezt a módszert választom de azért elmondanád kíváncsi vagyok :)
2014. aug. 24. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!