Valamiért nem működnek a gépemen lévő programok, bárki tapasztalt már ilyet? (Többi lent)
Egyszerűen nem akarnak működni a programjaim. Több mindent próbáltam már de semmi se működött.
Például a minecraftom a terrariam de még a broken sword ötödik részével is bajaim vannak.
A probléma az, hogy a gép folyamatosan azt írja hogy: "Not Responding" ami "Program Nem Válaszol" (asszem így van magyarul). És igazából nem tudom, hogy met tegyek ellene. Ezt az üzenetet kb 10mp-n ként feldobja a program de közbe működik, csak amikor ki dobja ezt akkor arra a fél pillanatra be akad.
Ezek a játékok/programok (amik most nem működnek) eddig tökéletesen futottak a gépemen.
A tűzfal nem jelez semmit, vírus írtást is már töbször futattam, de egyik se jelzett semmit. Java-mat is uninstalláltam, majd újra de még az se segítet. Legvégső fokon újra raktam a WIN-t. Akkor egy-két hétig tökéletesen működött, majd újra ugyan ezt a hibát mutatta.
Back up-olni is már próbáltam de az se használt.
Nagyon örülnénk ha valaki tudna segíteni.
Futtass le másfajta vírusirtót.
Win újratelepéskor pedig formatáld le rendesen a merevlemezt, ne csak újra feltedd azt az 1 könyvtárat.
nekemis volt ilyen
folyton lefagytak a játékaim végül nemtudom hogyan de magától megjavult... fene se érti ez a hiba nálam konfig csere után jött elő BIOS reset et próbáltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!