Most akkor mi van a jQuery-vel?
Most ha már tudok jQuery-t programozni (tanultam suliban de ott működött), akkor valaki elmondaná hogy kell-e leszedni valamit, hogy tudjak weboldalt készíteni? Mert nem működik jelenleg...
Kérlek letöltési linkeket adjatok, és írjátok le hová kell tenni amit letőltöttem.
Köszönöm a válaszod, erre voltam kíváncsi, a tanár összezavart...
Főleg hirdetéseket csináltunk (olyan idegesítőeket, ami szinte minden weboldal oldalán rajtavan :), magyarul kép eltüntetéstől(.hide) a login rendszerig...(bonyolult))
A nyelvet magát értem, de a tanár nem a legjobb, általában összezavar :(
Köszönöm mégegyszer a válaszod! ;)
Értsd jól ;)
Login form...
kipróbáltam és nem műkszik...
ez a html fájl
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="UTF-8">
<script src="//code.jquery.com/jquery-1.11.0.min.js"></script
</head>
<script type="text/javascript" href="script.js" />
<body>
<div id="div1">html</div>
</body>
</html>
ez a külön js fájl:
$(document).ready(function(){
$('#div1').click(function(){
$('#div1').hide();
});
});
a console ezt írja:
Failed to load resource: net::ERR_FILE_NOT_FOUND
help!?
magyarra fordítva nem találja ezt a fájlt...
sztem biztosabb lenne ha letölteném...
most akkor melyiket is, és hová kell bemásolni?
Először is, látom senki nem javasolta, hogy a jQuery előtt a JavaScriptet kellene elsajátítani, mivel ez egy JS könyvtár. Nem mindenható a jQuery, és vannak feladatok, amikre alkalmatlan vagy csak körülményesen alkalmas, és vannak olyan helyzetek, amikor teljesen fölösleges.
Azt pedig elárulnád, hogy szimplán jQuery-vel login rendszert, hogy írsz?
Nem login rendszert, hanem form-ot...de ha tudnál/akarnál olvasni akkor láthatod, hogy javítottam a kijelentésem...
Nem a jQuery-vel kezdtem, hanem javascript-tel!
Nyilván nem lehet jQuery-vel login rendszert készíteni, ebben igazad van...véletlenül írtam ezt ki!
Köszönöm a javítást 16-17-es válaszíró :) ment a zöld pacsi! ;)
Ha a JavaScript megy, akkor a jQuery behúzásának is mennie kéne, tehát szinte kizárt, hogy a JavaScriptben otthon vagy. Nekünk anno első JavasScript tanórán megmutatták, hogyan kell külső JS fájlokat meghívni.
Szerintem inkább, hagyd a webprogramozás témát a fenébe, ha ilyen a hozzáállásod, vagy merülj bele rendesen a témába vágó szakirodalmak átnyálazásába mielőtt weblapot kezdenél készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!