Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Velémény az oldalamról?

Velémény az oldalamról?

Figyelt kérdés

van egy blogom,amit elég sokszor firssítek.Persze jönnek a látogatók,de még is úgyérzem,hogy jó lenne több....

Lécci irjatok róla véleményt.

www.summer.eoldal.hu

előre is köszi :)

2014. aug. 19. 21:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

"hogy öltözzek a buliba?" >>> Ahogy anyuci és apuci elenged! ;-)

"1. ne a legcsinibbet hanem a legkényelmesebbet" >>> "1. ne a legcsinibbet, hanem a legkényelmesebbet."

most menjek egy szál bokszerba!?

"2. időjárásnak megfelelően(pl:esik az eső de te a kedvenc pólódat akarod fölvenni) max csak te leszek pólóban és meg fogsz fagyni :D" >>> Nem én mint írtam, bokszerba leszek, és a poló > az póló.

"3. ne egyszínűen.....az uncsi" >>> Meg ez: [link]

A bokszerem amúgy meg mintás. ;-)

"4.csili-vilii az legjobb ha van ilyen ruhád akkor azt vedd föl(nekem nincs:( )" >>>

csili -t én is szeretem, jó kis csípős. Vilii!?

"vedd föl", főleg ha le eset.

"5. ne szoknyát mert tudoooddd :D"

Hát, ha skót lennék talán egy szęxi skót kockásat, "tudoooddd". :-D

"6.ne vegyél fel olyan sok ruhát pl: poló alá pulóvert,mert az nem menő (én mér próbáltam és nem jó)"

>>> Miért nem menő!? Superman is kívül hordta az alsógatyáját.

"7.ne sminkkeld anyon magad...tudod,hogy a pasiknak nem ez jön be ;)"

>>> Ja'h 'anyon', ha van 20 réteg vakolat az se jó, de ha olyan vagy hogy lemész a szénbányába, és felrohan a szén...

Amúgy nem szoktam magam sminkelni az olyan kis bůzis.

"8.ne ribąncoskodj ne öltözz úgy mint egy ribąnc aki az utca széléről jött, nem menő hanem gáz"

>>> Pedig az nagyon menő, ma már a suliba is úgy öltöznek. ;-)

"9.smink:egy kis szempillaspirál nem árt,de nem kell arcpakolás meg rúzs meg mindenféle sząrság:D "

>>> Ez már volt ;-)

"10.a hajadat fogd össze kontyba"

>>> ha ezt megtudod csinálni a hajammal akkor fizetek neked 1 millát. :-D

Amúgy meg, jobb ha kiengedi, akkor legalább biztos nem úgy fog kinézni az a konty 20 perc múlva, mint ha valaki a fejére...

2014. aug. 20. 07:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Tibi, te alsógatyás partyállat! :D

G.

2014. aug. 20. 08:03
 13/14 A kérdező kommentje:

hát köszi a sok szidást...

ha ti tudnátok,hogy én milyen sokat foglalkozom az oldallal..és amit elfelejtettem irni: a www.like-nyar.eoldal.hu-t is én csinálom szóval ezért ugyanaz a kezdőlap :)

2014. aug. 20. 15:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valamivel sokat foglalkozol, még nem lesz igényes vagy népszerű. Sajnálom. Amúgy meg ha mások véleménye miatt csinálod, akkor megette az egészet a fene...

G.

2014. aug. 20. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!