1/7 anonim válasza:
Ha eltüntetted a narancssárgát, majd talán ránézek még egyszer.
2/7 SimkoL válasza:
Cseréld le a háttérképet. Nyár van, jó idő, vidámság...
3/7 anonim válasza:
Azért ránéztem még egyszer, a szövegformázást felejtsd el.
Programváltozási prédikációm
Az ilyen címeket is.
4/7 anonim válasza:
piros a szürkén olvashatatlan.
azontúl a szedett-vedett betűtípus, szín összeállítás borzalmas. használj egységeset! ez is olvashatatlan: [link] azontúl miért kell ez az ocsmány háttérszín a soroknak. ettől nem lesz szebb de még csak érdekesebb sem. lehet neked tetszik (ízlések különbözőek) de ugye a mi véleményünket kérdezted és az enyém ez: csinálj letisztult kinézetet mert ettől epilepsziás rohamot lehet kapni!
tartalmilag pedig nem tudom értékelni, mert nem vagyok tizenéves tini, így az érdeklődési köreim közé egyik post sem tartozik bele...
6/7 anonim válasza:
Külön gratulálnék a sötétszürke háttérre sötétvörössel formázott dalszöveghez. <Suttogva>Olvastatatlan.</Suttogva>
7/7 anonim válasza:
(Akarom mondani olvasHatatlan, csak már hulla vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!