Vélemény erről a weblapról?
[link] vagy,
[link] (reklámmentes ha valakinek így tetszik)
Illetve még egy kérdés: hogyan lehet a legjobban népszerüsiteni?
Hiba! : Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111
Szép.
Félkész, teszteletlen rendszert ne akarj népszerűsíteni!
"Hiba! : Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111"
Dizájn: A gombok nekem nem jönnek be, túl jellegtelenek. A keretekkel túl fukarul bánsz. Ránézek és igaz, hogy a tartalom és a menü között van valamennyi hely, de az én szememnek kellemesebb, ha az tényleg el van választva. Más háttérszínnel v. ténylegesen egy kerettel.
- "AlexTV Official" - Kíváncsi lennék, van-e Unofficial változat is. :D
- Kapcsolat oldal: valamiért a menünek is sikerült Courier fontot állítani, amivel viszont már egyes menüpontok kilógnak a dobozkáikból.
- Hírek oldal: a hozzászólást két z-vel írjuk. "De, hogy értsed nézd meg!" - Egyrészt nem "értsed" hanem "értsd", másrészt hamár az előző mondatokban összevissza hivatkozol más aloldalakra, akár linkké is alakíthatnád őket.
- éééés itt meg is halt az oldal, most: "Hiba! : Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111", úgyhogy befejezem a hsz-emet.
viperM nem tudom ki vagy de azért nem teljesen jó a megfogalmazás, nem hibák és nem is fejlesztések hanem egy újabb próbálkozás amivel azt hiszi, hogy jobb lesz a honlap! Pedig én is harmadszor látom és egyre szarabb.
Tehát kedves AlexTV Official válts Offline módra mert az idegeim kivannak a honlapoddal neked még a mindenkilapja.hu-t sem ajánlom.
"Portál, Blog" ez se nem portál se nem blog.
Elég szánalmas, hogy megszerettem volna nézni a Világ országai oldalt és hibát dob.
Mégegyszer ne tegyél fel ilyen kérdést, és csinálj valami mást, mondjuk LEGO-zál mert egy 10éves gyerek jobbat csinál ennél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!