Most kezdtem el csinálni egy blogot. Jól csinálom megérné folytatni?
Tele van még hibákkal, pl:
egyáltalán
filccel
írásjelek előtt nincs szóköz, utána egy db, kivéve gondolatjelnél, ott előtte is van szóköz.
a háttér zavaró, az átlátszóság miatt így nem túl olvasható a szöveg.
a tartalom rész mehetne középre
Gondolj a mobilosokra... Lepergett előttem az életem mire betöltődött, hogy hol rontottam el, hogyan tovább, a végére el is felejtettem hogy mire várok.
- legyen kevesebb a design
- a helyesírás még a kisebbik gond, a fogalmazás a problémásabb
- ne találj ki új szavakat! :)
> Kétlem, hogy ti még ennyit is csinálnátok.
Én 2 éve írok blogot és egyszer sem esett nehezemre átnézni az írásom a Közzététel gombra kattintás előtt. Mi több, ez a reflex már általánosban megvolt: dolgozat beadás előtt is átnéztem, mit írtam... ez azért eléggé alap dolog.
"Kétlem, hogy ti még ennyit is csinálnátok"
ha valaki publikál valamit, akkor az figyeljen a minőségre is.
én mindig is figyeltem a helyesírásra minden fogalmazásomban, a szakdolgozatomban is, igaz, blogot még nem írtam, de mi a különbség?
(és most ne gyere azzal, hogy itt anoníman, kommentbe, én sem írok helyesen)
3,5 éve kezdtem a webbel foglalkozni, tehát tudom mit írok.
de akinek nem tetszik, nem kell megfogadni senkinek a tanácsát, ötleteit, annak ellenére, hogy ezt kérte.
(legtöbb esetben ez van, a pozitív kritikát elfogadja, a negatívat figyelmen kívül hagyja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!