Mit módosítanátok ezen az oldalon elsőre?
Hozzáteszem, elsősorban kritikát várok, nem pedig dicsérteket.
Hozzáteszem azt is, hogy én is érzem, hogy sok fejlesztenivaló van még rajta, mert a skypehoz hasonlóvá akarom tenni.
Igen, nem ShocketIO-t használok, hanem AJAX-ot. Mivel nem az enyém a szerver, erre kényszerülök.
Vannak funkciók, amik még nem működnek. Pl. képet betenni még nem lehet a gombbal, csak [img] [/img] tagek használatával, közte az urllel.
Főleg designra gondoltam a kritika alatt, de szívesen várok ötleteket, hogy ti pl. mivel bővítenétek ki (pl. xy is writing, deleting text, mint skypeon).
Link: [link]
SQL-injection elvileg levédve, én is hiába próbálgattam :D
Regelni [link] alatt lehet, ha gondoljátok, de van vendégfiók is, username: guest, password: password.
Az oldal abszolúte nem responsive, és nem is lesz, mert ha rászánom magam, külön m. -es oldalt fogok csinálni.
new friend -> b, amit kiad átírni a javascript függvényben a nevet -> add friend
=>
ha nem létezik (és nincs spec char), kész is az új üres felhasználó.
És? Az nekem a szerver oldalról nem rossz, csak nálad bugos, nekem nem érdekem ezt kijavítani. Ha már itt járunk, van olyan felhasználóm, akinek a neve "". Csak ez egy admin jogú felhasználó, akinek te a guest fiókból nem fogsz tudni írni.
Ugyanakkor ha úgy írod át a scriptet, hogy az nekem tényleg rossz legyen, akkor jelezd, máskor ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!