Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mit módosítanátok ezen az...

Mit módosítanátok ezen az oldalon elsőre?

Figyelt kérdés

Hozzáteszem, elsősorban kritikát várok, nem pedig dicsérteket.

Hozzáteszem azt is, hogy én is érzem, hogy sok fejlesztenivaló van még rajta, mert a skypehoz hasonlóvá akarom tenni.

Igen, nem ShocketIO-t használok, hanem AJAX-ot. Mivel nem az enyém a szerver, erre kényszerülök.

Vannak funkciók, amik még nem működnek. Pl. képet betenni még nem lehet a gombbal, csak [img] [/img] tagek használatával, közte az urllel.

Főleg designra gondoltam a kritika alatt, de szívesen várok ötleteket, hogy ti pl. mivel bővítenétek ki (pl. xy is writing, deleting text, mint skypeon).

Link: [link]

SQL-injection elvileg levédve, én is hiába próbálgattam :D

Regelni [link] alatt lehet, ha gondoljátok, de van vendégfiók is, username: guest, password: password.

Az oldal abszolúte nem responsive, és nem is lesz, mert ha rászánom magam, külön m. -es oldalt fogok csinálni.

2014. júl. 20. 23:38
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Minden elismerésem, ezek nagyon is jó válaszok. Egytől egyik javítva is lesznek. Hogy minek három? Mert írni úgy könnyebb. Később majd egyberakom. A szervert minig kérdezgeti, ez tényleg igaz, erre be fogok vezetni egy phpvel echozott js változót.
2014. júl. 22. 17:49
 22/26 A kérdező kommentje:
És egyébként kedves drón, ha mutatsz egy lopott részletet, készséggel kiröhöglek. Mert nincs.
2014. júl. 22. 17:51
 23/26 anonim ***** válasza:
kihagytam, hogy amikor lenyílik egy sötét hátteres menü (pl edit), az x (mivel narancs) nem igazán látható, túl messze is van, és engem az is nagyon ki szokott akasztani, amikor azt a kis pici x-et kell eltalálnom, és nem lehet becsukni úgy, hogy a modalbox-on kívülre kattintok
2014. júl. 22. 22:47
 24/26 PHP de kóder! ***** válasza:
debian, iceweasel, sok funkcio nem mukodott, asszem az oldalon leirtam
2014. júl. 23. 16:01
 25/26 anonim ***** válasza:

new friend -> b, amit kiad átírni a javascript függvényben a nevet -> add friend

=>

ha nem létezik (és nincs spec char), kész is az új üres felhasználó.

2014. júl. 23. 19:39
 26/26 A kérdező kommentje:

És? Az nekem a szerver oldalról nem rossz, csak nálad bugos, nekem nem érdekem ezt kijavítani. Ha már itt járunk, van olyan felhasználóm, akinek a neve "". Csak ez egy admin jogú felhasználó, akinek te a guest fiókból nem fogsz tudni írni.

Ugyanakkor ha úgy írod át a scriptet, hogy az nekem tényleg rossz legyen, akkor jelezd, máskor ne.

2014. júl. 23. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!