Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mit módosítanátok ezen az...

Mit módosítanátok ezen az oldalon elsőre?

Figyelt kérdés

Hozzáteszem, elsősorban kritikát várok, nem pedig dicsérteket.

Hozzáteszem azt is, hogy én is érzem, hogy sok fejlesztenivaló van még rajta, mert a skypehoz hasonlóvá akarom tenni.

Igen, nem ShocketIO-t használok, hanem AJAX-ot. Mivel nem az enyém a szerver, erre kényszerülök.

Vannak funkciók, amik még nem működnek. Pl. képet betenni még nem lehet a gombbal, csak [img] [/img] tagek használatával, közte az urllel.

Főleg designra gondoltam a kritika alatt, de szívesen várok ötleteket, hogy ti pl. mivel bővítenétek ki (pl. xy is writing, deleting text, mint skypeon).

Link: [link]

SQL-injection elvileg levédve, én is hiába próbálgattam :D

Regelni [link] alatt lehet, ha gondoljátok, de van vendégfiók is, username: guest, password: password.

Az oldal abszolúte nem responsive, és nem is lesz, mert ha rászánom magam, külön m. -es oldalt fogok csinálni.

2014. júl. 20. 23:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a kritikák:

-Mondjuk kapásból a narancssárga betűk nem láthatóak a farönk előtt.

-Bejelentkezés után semmi sem működik (Konzol tele van "Uncaught TypeError: Cannot read property 'style' of null" üzenetekkel Chrome 35.0-n)

2014. júl. 20. 23:45
 2/26 anonim ***** válasza:
Nekem az Avast beriasztott az első linkedre, azon belül is valami w8themes-es címre.
2014. júl. 21. 00:02
 3/26 anonim ***** válasza:
51%
Valóban dobálja az üzeneteket, de még kijelentkezett állapotban is, másodpercenként. Olyankor, amikor semmit sem kéne csinálnia -> ne is csináljon semmit. :)
2014. júl. 21. 00:20
 4/26 anonim ***** válasza:
52%
A google adblock blokkolja a kezdőlapon a bejelentkezést!
2014. júl. 21. 08:59
 5/26 2xSü ***** válasza:
52%

A Avast nálam is beriasztott a háttérképre.

„Uncaught TypeError: Cannot read property 'style' of null” – chat.php:296 – xmlhttp.onreadystatechange

Tehát azon kívül, hogy nem működik, első körben nem is kell kritikusabb vélemény. :-)

2014. júl. 21. 11:55
 6/26 Drone007 ***** válasza:
52%

Hát dicséretet azt ne is várj.

2mp-es ajax GET kérések? Átgondoltad ezt?

Beállítások iframe-ben modal window helyett?

El se kezdem sorolni mi a hiba, mert a.) nem érnénk a végére, b.) láthatólag nem tanulsz a hibáidból.

2014. júl. 21. 12:08
 7/26 anonim ***** válasza:
66%

Egyébként

- elsősorban a designt-t kérdezte

- mondta hogy vannak dolgok amik nem működnek

- leírta hogy miért használ ajax-ot

Azonban

- mi a tökömért használ jquery-t ahelyett a script helyett amit mondtam hogy nyugodtan letölthet tőlem? Az legalább működik.

2014. júl. 21. 14:42
 8/26 A kérdező kommentje:

Itt az utolsó véleményét értékelhetem, hisz az összes többi nem válaszol a kérdésre. (Itt bocsánatot kérek, a narancssárga+háttér is jó válasz)

Ugyanakkor nekik is válaszolok: ESET nem riaszt be, ez egy belinkelt háttérkép, tehát aki Avastot használ, az magának köszönheti. Sajnálom.

Design: egy 30-as array generálja le a háttérképeket. Bevallom, egy-kettőt bizony nem néztem, hogyan mutat, hisz ezek nem véglegesek, csak belinkeltek. Nyilván lekonvertálom majd őket, szelektálok, my mistake.

"Uncaught TypeError: Cannot read property 'style' of null" üzenetekkel Chrome 35.0-" - ha le van blokkolva a háttér, mit vársz? És nem lefrissítené az oldalt... Jó, mondom, ez meg fog szűnni.

"Valóban dobálja az üzeneteket, de még kijelentkezett állapotban is, másodpercenként. Olyankor, amikor semmit sem kéne csinálnia -> ne is csináljon semmit. :)" - nem, nem teszi. Illetve, ha az írja ki, hogy "New message!", akkor az én hibám, de ennek valószínűsége jóval 1% alatt van → SESSION és ip-egyezőség esetén fordulhatna elő. Magyarán nem fordul elő. A többi a háttérkép blokkolásból keletkezik. CTRL+R.

"A google adblock blokkolja a kezdőlapon a bejelentkezést!"

Erre nincs mit mondanom. Az már magában furcsa, hogy nekem kell leírnom egy amúgy haladó szintű kategóriában, hogy AdBlock+-on kívül minden kuka vagy vírus, de, hogy egy saját írású kódot (egy szem más betű nincs benne, mint amit én gépeltem le), az már egy kicsit durva. Iframeben van benne, ez lehet a hiba, ezt nincs kedvem javítani, hiszen gyakorlati értelme nem lenne, max. dupla a headerküldés.

"2mp-es ajax GET kérések? Átgondoltad ezt?

Beállítások iframe-ben modal window helyett?"

Kettő megjegyzés:

1.) Leírtam, miért használok AJAX-ot. Leírtam, hogy egyébként pont erre való ShocketIO-t miért nem. Nyilván érthető, aki előítéletekkel nem is olvas, annak nem, ha erre van pofád visszaszólni, úgy sajnos kénytelen leszek lemondani az értelmed elismeréséről.

2.)Ifrabeben? Beállítások? Az egy div. Magadnál vagy? Ha neked mégis iframeben jelenne meg, kérlek írd ki a html-kódot, mert ilyen csodát még nem láttam. Annyira részeg még nem vagyok, hogy div helyett iframet írjak. Your mistake, both.

"Azonban

- mi a tökömért használ jquery-t ahelyett a script helyett amit mondtam hogy nyugodtan letölthet tőlem? Az legalább működik."

Honnan tőled, mikor mondtad, és mint láthatod, sokszor használom a jQuery egyéb funkcióit, és mint kitalálható, a jQuery vszeg stabilabb, mint egy általad írt kód. Ezt a kijelentésemet azonnal visszavonom, ha az ellenkezőjét tapasztalom.

"El se kezdem sorolni mi a hiba, mert a.) nem érnénk a végére, b.) láthatólag nem tanulsz a hibáidból."

a) Design. Kezdd el sorolni, én javítom, és meglátjuk, hogy kb. a kb. 8 elemből melyik tart olyan soká.

b) Láthatólag? Jó. Sorold a hibáim, én pedig javítok. Erre képes vagyok, ha nem hiszed, akkor is.

//c) Én nem fenyegetőzöm, nem kérek referenciát vagy vonok kétségbe semmi olyat, amit maximum később el nem bírálok.

//d) Az én egyetlen kérdésem a designra vonatkozott. 7 válaszból egy igazi visszajelzést kaptam. 3 olyat, ami a designhoz szorosan hozzátartozik, és javításra is fog kerülni, mihelyst hozzájutok. Illetve egy naggggyon okosat, aki viszont nem mondott semmit. Ez elsőben ugyan igaza volt, AJAXot erre használni hülyeség, de otthoni szervert nem tudok futtatni, tehát muszáj félmegoldáshoz fordulnom, egyébként sem vagyok profi, és valószínűleg csak én és barátaim fogjuk használni az oldalt.

2014. júl. 21. 21:52
 9/26 anonim ***** válasza:
52%
Tény hogy a jQuery sok mindent, talán mindent tud, de a hátránya is ugyanez. Sosem lesz olyan gyors mint egy kifejezetten erre a feladatra írt script, és itt bizony tényleg jönnek a hibaüzenetek akkor is amikor az ember éppen nincs bejelentkezve.
2014. júl. 21. 22:55
 10/26 anonim ***** válasza:

> "Valóban dobálja az üzeneteket, de még kijelentkezett állapotban is, másodpercenként. Olyankor, amikor semmit sem kéne csinálnia -> ne is csináljon semmit. :)" - nem, nem teszi.

De. Teszi. Kedves Kérdező, hiába mondod felhúzott orral, hogy "nem, nem csinál semmit", amikor az oldaladat figyelő hálózati monitor magáért beszél:

[link]

2014. júl. 21. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!