Létezik olyan tárhely, ami rendelkezik direct elérési úttal, nem kell regisztrálni, jó esetben limit mentes, ingyenes és csak egy nagy feltöltés gomb van a fő oldalon?
Egy HTML file generátort fejlesztek itt video.jshez:
Na most az az ötletem támadt, milyen klassz lenne, ha ott helyből lenne egy nagy feltöltésgomb, ahová fel töltheted a filet és csak be kell másolni az elérési útját a megfelelő mezőbe, utána pedig nincs más dolgod, mint lejátszani.
Na, most ebben az esetben az a legjobb, ha van egy ingyenes tárhely, ahová nem kell regisztrálni, megőrzi a fájlokat, még akkor is ha inaktívak x időig
Vicces vagy :)
De nem, ilyen tárhely nincs. Olyan, amire ingyen lehet regisztrálni, nagy tárhelye van, és majdnem véglegesen megőrzi a fájlokat, na olyan sincs.
Olyan ingyenes, amire nagy sávszélességgel, nagy méretű fájlokat tölthetsz fel, és folyamatosan jó sávszélességet biztosít a lejátszáshoz, na olyan meg végkép nincs.
Ezt a megoldást sajnos csak nagyméretű fizetős saját tárhelyen tudod megvalósítani, de a legjobb ha saját szerverparkod van :) Persze ez nem kis pénz.
Légy szíves most nehogy megkérdezd, hogy akkor a gugli, meg a videómegosztók hogy csinálják. :)
"nem kell regisztrálni"
Eddig olvastam. Akkor honnan tudnák, hogy melyik tárhely a tiéd és hogy csak te módosíthatod?
Kösz a vissza jelzést majd, akkor kiszedem a facebook dobozt.
Nekem full hdn nem lógott bele és 1280x720on is addig okés volt,amíg rá nem mentem az egérrel.
Ami azt illeti:
"Nem kell regisztrálni,eddig olvastam.." ez volt a baj, ha elolvasod a teljes kérdést, akkor meg tudod miért kell.
Ami pedig a többieket illeti:
Direkt nem akarok saját tárhelyet használni,mert nincs helyem semennyi.
Akármennyire konvertálom, a végén meg eszi a tárhelyemet a sok videó.
Az ingyenes tárhely ötlete meg a 00webhosttól, a uhosttól és még pár ingyenes tárhelytől jött.
De kétlem hogy megőriznék a videókat, ezért gondoltam arra, hátha van valahol egy olyan tárhely ami stabilabb.
Én tudok olyat amihez nem kell regisztráció, fix elérési úttal rendelkezik, nincs feltöltési korlát, örökre megőrzi a fájlokat, és még fizet is ha feltöltesz rá...
De nem mondom meg melyik az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!