Létezik olyan tárhely, ami rendelkezik direct elérési úttal, nem kell regisztrálni, jó esetben limit mentes, ingyenes és csak egy nagy feltöltés gomb van a fő oldalon?
Egy HTML file generátort fejlesztek itt video.jshez:
Na most az az ötletem támadt, milyen klassz lenne, ha ott helyből lenne egy nagy feltöltésgomb, ahová fel töltheted a filet és csak be kell másolni az elérési útját a megfelelő mezőbe, utána pedig nincs más dolgod, mint lejátszani.
Na, most ebben az esetben az a legjobb, ha van egy ingyenes tárhely, ahová nem kell regisztrálni, megőrzi a fájlokat, még akkor is ha inaktívak x időig
Ne legyél már ilyen, ha tudsz valamit, mond meg.
Ez mindenkinek hasznára válik, aki majd használja az oldalam.
Nekem mi hasznom származik abból,hogy emberek videókat töltenek fel az oldalamra?
Semmi!
Egy darab reklám nincs és nem is lesz az oldalon.
Akkor még is milyen hasznom származna belőle?
Mond már meg légyszíves!
Nem akarok semmi youtubeos cuccot.
Arra már kialakítottam egy beágyazós módszert,ami működik.
Minek bonyolítsam?
Olyan szolgáltatást akartam,ahol az emberek feltölthetik a videót, majd az oldalam segítségével, egy korrekt lejátszóval be tudják ágyazni.
Mindezt pusztán szívjóságból, a munkámért nem kaptam és nem is kapok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!