A honlapom. Biz megbízható webtárhely?
"A Honlapom.biz egy 2014. március 14-én nyílt webtárhely szolgáltatás, ami teljesen ingyenes és az is marad. :)
Szeretnénk egy jó közösséget kiépíteni a fórumunkon, akik elsõsorban a webfejlesztéssel kapcsolatos dolgokat beszélhetik meg, továbbá szeretnénk ingyenes e-képzéseket indítani.
Jelenleg egy stabil Amerikai szervert használunk, ami még jó idejig elég, hogy felhasználóink igényeit kielégítsük.
A magyar piacon egyetlenek vagyunk, akik ilyen hatalmas, 5 GB-os tárhelyet kínál ingyen."
idejig??? ez komoly? És nemnagyon láttam még olyat, hogy fórumon kell regisztrálni, és ott kell kérni tárhelyet. Egyébként ajánlom a 1freehosting.com-ot figyelmedbe nagyon jó ingyenes tárhely bár nem magyar. Ha magyart akarsz akkor az atw.hu-t ajánlom figyelmedbe, bár vannak skkal jobb külföldi tárhelyek.
De a rendszerfrissítést is basszus UTF-8 beállítása vagy bármilyen ui nélkül csinálták, csak odahányták.
De amúgy nem értem, hogy hogyan lehet karbantartani úgy valamit, hogy vagy
a) egy napon belül visszatérünk;
b) Kimásoljuk és máshová dns-irányítunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!