A honlapom. Biz megbízható webtárhely?
Az előzőnek igaza van!
5 GigaByte tárhely Ingyen!?
Próbáld az atw-t, vagy mást.
Az oldal egyik reklámozója egyébként itt tevékenykedik, őt az istenítésről fogjátok felismerni, és hogy mindenhová kiírja , hogy használd a honlapom.biz-et!
Nekem azt írta, hogy állítólag majd csak a fórumokon lesznek a reklámok, de hogy ez nyilván nem éri meg, vagy túlterhelt szar lesz, az biztos.
Ezen kívül volt olyan pofátlan az illető ügynök, aki itt reklámoz, hogy a profilom eltűnésével kapcsolatban hivatalos hangvételű magánüzenetet küldött:
"Szia,
sajnálom, hogy csalódtál szolgáltatásunkban. Kérlek írd meg felhasználónevedet, hogy utánajárjunk a problémának.
Mi nem észleltünk adatvesztést, de utánanézhetünk a napi adatmentésübkben is.
Márk
Honlapom.biz"
femark44-től.
Ebből máris látszik a készítők és "ügynökök" nagyfokú hozzá nem értése: pl. hogyan a fenében érzékelhetne adatvesztést? Főleg hogy van pofája ezt úgy kijelenteni, hogy nem adtam dátumot sem? Vagy minden nap mindenki 5 gigáját szépen kiírják külön? És ezt most higgyem is el? Ugyan már, nyilvánvalóan visszaélnek a feltöltött adatokkal, reklámcélkora továbbadják harmadik félnek, stb, ami pedig elég aljas cselekedet, és pl. én nagyon is ki vagyok békülve az atw reklámjával a megbízhatósága ellenében. Tekintve, hogy ilyen, nem, nem megbízható. #1 voltam.
Egyébként igen, vannak 2 gigás tárhelyek+ domain kb. 7000 Ft/év, ahol tényleg megvan az egy hétre visszamenő adatbázis- és tárhely biztonsági mentés is.
Annyiért nem rossz dolog szerintem.
azt irjak a forumon, hogy a feltoltott file-nak adjon 777 jogosultsagot
:))))))))))))))))
Biztonsagos server lehet
mit varsz olyanoktol, akik egy ptr rekordot nem tudnak megcsinal(tat)ni:
root@dev:~# host -a honlapom.biz
Trying "honlapom.biz"
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 25882
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 3, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 0
;; QUESTION SECTION:
;honlapom.biz. IN ANY
;; ANSWER SECTION:
honlapom.biz. 85544 IN A 192.121.167.161
honlapom.biz. 85544 IN NS ns1.honlapom.biz.
honlapom.biz. 85544 IN NS ns2.honlapom.biz.
;; AUTHORITY SECTION:
honlapom.biz. 85544 IN NS ns1.honlapom.biz.
honlapom.biz. 85544 IN NS ns2.honlapom.biz.
Received 110 bytes from 172.20.200.1#53 in 1 ms
root@dev:~# host -a 192.121.167.161
Trying "161.167.121.192.in-addr.arpa"
Host 161.167.121.192.in-addr.arpa. not found: 3(NXDOMAIN)
Received 103 bytes from 172.20.200.1#53 in 1 ms
root@dev:~#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!