Webtárhely rendelésnél miért kéri ezt?
Egyáltalán ez megbízható? www.ininet.hu
Másrészt kéri hogy adjam meg a személyi igazolvány számomat.
Ezt miért kérik? Mire használhatják fel? Nem lesz gond belőle ha megadom?
fizetős tárhelynél kéri, ahol végül is egy szerződés lesz kötve.
és pl. .HU -s domain igénylése esetében, a domain igénylő adatainál meg kell adni ha jól tudom.
A magyar domain regisztrációs szabályzat alapján a következők szükségesek egy domain regisztrálásához:
Cég esetén alapító okirat másolata, valamint aláírási címpéldány másolata, valamint az aláírt domain regisztrációs űrlap. Magánszemély esetén a személyi igazolvány száma, valamint a regisztrációs űrlap, két tanúval aláíratva.
Önmagában a személyi igazolvány számával szerintem aligha lehet visszaélni.
Amúgy a cég több, mint 2 éve üzemelteti a honlapját – legalábbis a web.archive.org szerint –, ha valami gond lenne a céggel, már rég kiderült volna szerintem.
Teljesen megbízhatóak.
Bárhol is rendelsz domaint magyarországon, el fogják kérni a személyi igazolványod számát, mivel -ahogy előttem is írták - rajta lesz a szerződésen, az adataid pedig - ahogyan a regisztrátoré is - bekerülnek a whois rekordba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!