Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért baj, ha tumblr-ön...

Miért baj, ha tumblr-ön rebloggolok?

Figyelt kérdés
Nagyon sok kérdést láttam, ahol megkérdezték, milyen a blogom, és erre azt a választ adták, hogy rossz, semmilyen és tucatblog, azért, mert nem saját képeket használ, hanem rebloggol, vagy az interneten talált képeket használja. Nem egészen értem miért baj ez, mármint persze, az se jó, ha semmi egyedi/a blogíróhoz kapcsolódó dolog nincs benne, de például ha az illető nem tud/szeret fotózni, vagy csak szeretné egy helyen tárolni a képeket, amiket szeret, vagy más ilyen okokból kifolyólag nem saját képeket tesz fel, vagy nincs is konkrét témája a blognak, miért baj? (Nem magamra gondolok, bár van Tumblr-öm, de konkrét témája van. Én csak nem értem pontosan, miért baj, hogyha valakinek tetszik egy kép, letölti és felteszi/rebloggolja.)

2014. jún. 21. 21:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
utolsó: végre egy normális, nem egyszavas válasz :)
2014. júl. 9. 13:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehet, de ugyanúgy le vagy benne oltva. :)
2014. júl. 9. 14:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Miért lennék beoltva? Leírtam, hogy a kérdés nem rám vonatkozik, és ha egyébként se gondolom, hogy ebben bármi oltás lett volna.
2014. júl. 10. 19:46
 14/15 A kérdező kommentje:
*leoltva
2014. júl. 10. 19:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Lényegében azt írta amit mindenki más, hogy a tumblr-en nem folyik más mint digitális szemét gyártása. Mint ahogy a folyamatosan ismétlődő kérdésekkel itt is, és míg a tumblr felhasználója vagy, addig te is aktív részese maradsz ennek a folyamatnak, mint ahogy itt én. Bár itt még a sokadszorra feltett kérdések is hasznosabbak társadalmilag, mint a sokadszorra kiposztolt tartalmak a tumblr-en.
2014. júl. 10. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!