Kérhetek egy kedves, értelmes építőkritikát?
2014. jún. 18. 13:36
1/14 anonim válasza:
Képeket gyűjtesz amik neked tetszenek. Erről nem lehet építő kritikát, objektív véleményt mondani, mert teljesen szubjektív a téma.
2/14 anonim válasza:
Építő kritika: Az internetezők 99%-a gyűlöli, ha egy weboldalon automatikus elindul valamilyen hang- vagy képlejátszás. NE legyen zene az oldal alatt, vagy legalább ne induljon el automatikusan.
4/14 A kérdező kommentje:
Eddig köszönöm. :) Sajnos nekem nincsenek olyan jó képeim. De a nyár alatt lesznek és a terveimben szerepel, hogy az élményeimről késztett képeket felteszem szöveges aáírással. És van néhány kép ami a sajátom. :)A zenén lehet, hogy változtatok, de nekem tetszik így. Köszönöm, hogy segítettetek. Még várom, persze a válaszokat. :)
2014. jún. 18. 13:52
5/14 anonim válasza:
Csatlakozva az előzőekhez, mikor meghallom, hogy valahonnan zene szól (szerencsére chrome már jelzi is fent, hogy melyik lapon), rögtön keresem, hogy hol lehet kikapcsolni. Ha nem találom akkor nyomom is ki a honlapot, lehet akármilyen jó is a téma :)
Plusz ha mindenképpen ilyen oldalt szeretnél, javaslom legalább valahogy kategorizáld a képeket, mert nem látok benne semmi rendszert :)
6/14 A kérdező kommentje:
Kösz :) a zene már nem automatikus :)
2014. jún. 18. 14:59
7/14 anonim válasza:
Én azt tenném az előzőekhez, hogy a helyesírásra elgépelésekre figyelj.
"már megbosájts"
"a hajsray miatt tettem fel"
Legyél igényes.
Bár nemtom ezek mennyire a te írásaid, elképzelhető hogy csak megosztod, tumblin ez a szokás általában. Ez esetben is meg lehet válogatni, mit jelenítesz meg.
8/14 A kérdező kommentje:
Azok az enyémek :) Amikhez írok jórészt az enyémek. És jóhogy szólsz :D köszike
2014. jún. 18. 15:21
10/14 A kérdező kommentje:
mert?
2014. jún. 18. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!