Szerintetek milyen ez a honlap? (Csak értelmes emberek írjanak)
A link valahogy lemaradt, de látatlanban el tudom mondani:
a warezoldalak tartalma nem egyedi. Valakik elkészítik a releaseket, ezek az oldalak meg egymástól másolják oda-vissza a tartalmat. Ha - tegyük fel - én regisztrálva vagyok 10 ilyen oldalra, miért regiszráljak a 11.-re amikor a tartalom ugyanaz lesz (hiszen nem fogsz majd te letöltéseket gyártani, mégiscsak könnyebb egy már meglévő feltöltést magadhoz átvinni), plusz még egy potenciális hely ami később majd az e-mail címemmel fog kereskedni csak hogy minél több tagja legyen?
Neked ebből bevételed nem lesz, mert ha csak megemlíted a tagoknak hogy pénz kellene, egyből lelépnek húsz másik ingyenes és párhuzamos tartalmú oldalra. Ha pedig nagy oldal kezd kinőni, neked kell fizetni a szervert meg mindent hogy gyors legyen. Ha meg ingyen oldalon akarod csinálni, a warez miatt a szolgáltató egyszerűen kirak.
ez az ...
nem sok minden van hozzá de tudok szerezni filmet,zenét...stb
de ehhez azért kellene még pár ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!