Https://www.tumblr.com/blog/ifyouneedtooo vélemény? Még csak most kezdtem.
Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 18:46
1/30 anonim válasza:
" Mèg csak most kezdtem. "
-látjuk,pl a linkeden ))
2/30 anonim válasza:
Na akkor tessék belinkelni újra, mert a login screenen nem sokat tudunk véleményezni. :)
4/30 anonim válasza:
Ez még mindig egy login oldal, szerintem ne folytasd az oldalkreálást, nem való neked.
5/30 anonim válasza:
Még mindig nem... de tessék, ne ezen múljon:
Vélemény:
1. A házépítő brigád letesz 5 téglát és megkérdi a megrendelőt: "Na hogy tetszik a ház? Még csak most kezdtük." - kemény 5db posztod van, erről nem sok véleményt lehet alkotni.
2. A visszafelé dőlő ékezetek hülyén néznek ki.
3. Helyesírás továbbképzés: [link]
4. A felső kép iszonyatosan rossz minőségű, inkább ne legyen ott.
5. Sosem fogom megérteni, miért van egy tumblinak TELJESEN más URL-je és title-je.
6/30 anonim válasza:
el sem hiszem hogy hogy nincs még milliós nézettséged
7/30 anonim válasza:
Rémeket látok, vagy tényleg elárasztották a gyíkot a tumblrhuszárok?
Vagy mindkettő? :)
8/30 anonim válasza:
Az ilyen "divat a tumblr csináljunk mi is" tumblröktől van okádhatnékom.
9/30 A kérdező kommentje:
èn nem divatbol csinaltam...azert hogy kifejezzem magam es legyen valahova leirnom a gondolataimat...mert ha hiszitek hanem az olyanoktol mint ti,lesznek a gyerekek depisek mert elveszitek azt a maradek onbizalmukat is...
2014. jún. 12. 18:21
10/30 anonim válasza:
Akkor meg ne írogass ide. Kész. Ez nem önkifejezés, az saját képekkel és szövegekkel történik, ezt összeollózásnak, másolásnak hívják, és mellesleg gerinctelen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!