Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mondanátok véleményt a tumblr-...

Mondanátok véleményt a tumblr-mról?

Figyelt kérdés
szeretném ha segítenétek abban hogy mi az ami jó és mi az ami nem és,hogy miben változtassak(még csak 5 napja kezdtem) [link]

2014. jún. 17. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkabb nem mondok velemenyt...
2014. jún. 17. 20:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Minderről ennyit:

-további jó másolgatást.

-mindened a kutyád? Ez a cím is? Akkor miért nem látok egy képet sem róla?

-Untitled-az az ablak neve. Sok időt fordítottál rá, mondhatom.

2014. jún. 17. 20:18
 3/10 A kérdező kommentje:
mondtam hogy öt napja kezdetem! és naponta csak egy órám van rá és ezelőtt nem csináltam ilyesmit és az angoltudásom sem valami frankó és segítséget akartam kérni hogy jobb legyen de mind1
2014. jún. 17. 20:25
 4/10 A kérdező kommentje:
és nem azért csináltam mert jaj de menő meg minden hanem azért hogy később ( egy hét múlva több időm lesz) akkor majd csinálok képeket a minden napjaimról,a kutyámról( mert vannak róla képek de nem tumblira valók) és azokat töltöm fel és írok saját történeteket,gondolatokat is
2014. jún. 17. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy mikor kezdted. 5 ev mulva is igy nezne ki.
2014. jún. 17. 20:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha valamit kiírsz ide, mert úgy gondolod, jó lett, akkor legalább legyél maximalista, ha tudod, hogy akkor több időd lesz, akkor majd csináld meg akkor, és addig nyers izékat ne linkelj ide.
2014. jún. 17. 20:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Erről tyrion lannister beszólása jutott az eszembe a S1E7-ből vagy talán 8) "a lannisterek jobb acélt sza*rnak mint amiből a ti fegyvereitek vannak"
2014. jún. 17. 21:20
 8/10 anonim válasza:

szia :) szerintem a téma az ami borzalmas de ha azt kijavítod már jónak kellene lennie :)

ui.:köszi hogy bekövettèl ;) meglepődtem..

2014. jún. 18. 11:16
 9/10 anonim válasza:
52%

[link]

Itt van az én tumblr-öm :) Ha segít nézd meg és bekövettelek. Én segítek nem leszek bunkó:

- nevezd át :D tudod untitled...

- válassz úgy zenét h a képeidhez legyen illő

- és nekem az a kicsit furi h vannak depis képek és boldogság képek is pl hippi, vagy a fekete háttérrel idézetek

-ha írsz akkor elmagyarázom hogyan változtasd azenét automatikusra ha valaki belép az oldaladra rögtön elindul :) örülök ha segíthettemm :))

Amúgy nem rossz teccik. :)

2014. jún. 18. 13:17
 10/10 A kérdező kommentje:
utolsó kettőnek köszönöm szépen :)
2014. jún. 18. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!