Én csak egyet kérek, mégpedig azt, hogy a zene ne induljon el azonnal, mert én általában egyébként is zenét hallgatok, plusz van kinyitva 25 lap, és keresthetem, hogy honnan szól a zene. Én éppen ezért nem tettem zenét a blogomba. :) Egyébként nem akarlak megbántani, tényleg nem szokásom, de a tumblid pont olyan, mint a másik 15 ezer magyar tumbli, akik egymástól csórják a képeket, amikről azt hiszik, hogy "húúdeművészet!!!" és ez az ami átlagossá, unalmassá teszi. Viszont az a kék festékes kép tetszett, azt reblogoltam is tőled :)
"Látszik, hogy nem értesz semmit a tumblr-hoz. De a tumblr azért van, hogy kifejezd magad."
Na, viszont ezzel a mondatoddal egyáltalán nem értek egyet, mivel én az egyik tumblimat sem arra használom, hogy kifejezzem magam. Én például szeretek képeket szerkesztgeti, gifeket csinálgatni, stb. és én itt osztom meg ezeket. Szóval ez az "önkifejezősdi" is a hasonló tizenéves lányok szokása, akik a tumblr-ön sajnáltatják megukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!