Olyan weboldalt szeretnék ami elment mindent ami oda belett írva lehet ilyet?
Figyelt kérdés
Szóval azt hogy ha valaki az oldalra beír valamit akkor az elmenti nekem mondjuk a weboldal tárhelyére. Pl kiírok egy kérdést hogy ki tetszik neked (csak őszintén) ő beír valamit aztán nemtudom pl Ok gombot nyom vagy valami és én látom hogy mit írt be :) ez csak egy példa volt :)2014. jún. 16. 16:00
31/34 anonim válasza:
Akkor én nyomtam véletlen entert.
32/34 anonim válasza:
Én most nem gúnyolódni akartam, kíváncsi voltam hogy látod-e a kihívást a problémában, vagy egyből megoldhatatlannak könyveled el.
(pl. egy sima mobilos ellenőrzést benyomhattál volna, de az nem annyira új ötlet... Persze amit én találtam ki az sem valószínű hogy új... :)
33/34 anonim válasza:
Yep, csak ahhoz kell egy szolgáltató, meg egy előfizetés, nekem meg nagyiparban nem megy. Nem megoldhatatlan, a Google is megoldotta, személyes tapasztalat, csak nem tudom, hogyan, én inkább területileg védeném le, más országból bejelentkezés esetén e-mailt küldenék....
34/34 anonim válasza:
Csak ugye ezzel kb azoktól véded meg a felhasználót, akiket a banki adatain kívül kb. semmi nem foglalkoztat vele kapcsolatban. Mert ugye területileg az ismerősök közelebb vannak. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!