Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Segitseg! Weboldalt készitek...

Segitseg! Weboldalt készitek és az a gond, hogy a rohadt cimben (h1) mindent kisbetűvel ir. Mit csinaljak? Mar 20x atneztem html, css de fogalmam sincs mi okozza, hogy minden kis betű.

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 19:12
 1/6 anonim válasza:
Nyomj CapsLockot vagy shiftet :DDD
2010. szept. 5. 19:18
 2/6 A kérdező kommentje:
nagyon vicces vagy. A szöveg természetesen nagy betűvel van irva a kódba.
2010. szept. 5. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a CSS-ben van így megadva. Keress egy olyan deklarációt a stíluslapban, ahol a H1-es elemeket formázod, és szerintem egy ilyen parancs okozza a gondot:

text-transform:lowercase

Ennek az a feladata hogy mindent kisbetűvel írjon ami az adott elem között található, ha találsz ilyet, töröld ki.

2010. szept. 5. 19:27
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

ez a sablon. A H1-et szeretném nagy betűvel kezdeni, azaz a logistix helyetti szöveget

2010. szept. 5. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Css-ben 61. sor:

#header h1, #header h2 {

text-transform: lowercase;

font-weight: normal;

color: #FFFFFF;

}

A "text-transform: lowercase;" részt töröld ki.

2010. szept. 5. 19:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ment a zöld kezecske, sokat segitettél.
2010. szept. 5. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!