Olyan weboldalt szeretnék ami elment mindent ami oda belett
írva lehet ilyet?
Figyelt kérdés
Szóval azt hogy ha valaki az oldalra beír valamit akkor az elmenti nekem mondjuk a weboldal tárhelyére. Pl kiírok egy kérdést hogy ki tetszik neked (csak őszintén) ő beír valamit aztán nemtudom pl Ok gombot nyom vagy valami és én látom hogy mit írt be :) ez csak egy példa volt :)
szeretnéd ha felhasználók beírnák a username/pass-t
ugye erre kéne?
te kis hülye
2014. jún. 16. 20:40
12/34 anonim válasza:
újabb csaló a láthatáron
2014. jún. 16. 20:43
13/34 anonim válasza:
Én ezt megcsináltam úgy hogy ok gombot sem kell ütni. A facebookról olvastam egyszer hogy olyan dolgokat is elment, amit a felhasználó végül nem küld el, merthogy az veszteség a tartalom szempontjából, tehát bevételkiesés, ők meg valami pszichológuscsoporttal vizsgálján ennek az okait. Nyilván ki lehet védeni egy egyszerű javascript letiltással. A lényeg hogy meg van írva, működik és mindent ment (illetve minden szövegrészletet elment, ami nem részhalmaza egy másik szövegrészletnek).. de kérdem én, hogy na és akkor mi van? :)
2014. jún. 17. 02:44
14/34 anonim válasza:
"Nyilván ki lehet védeni egy egyszerű javascript letiltással."
És akkor le is mondasz a chatről... Vagy az AJAX megy JS letiltása után is?
2014. jún. 17. 09:06
15/34 anonim válasza:
Az üzenetküldés attól még úgy tudom hogy működik, konkrétan a facebookban azt eléggé becsülöm, hogy lényegében javascript nélkül is fut, csak csökken a felhasználói élmény. Ellentétben pár webfejleztői cég honlapjával, ami meghal. Azt viszont kevésbé becsülöm, hogy kötelezővé teszik a cookie-k használatát. :) (meg sok minden mást )
2014. jún. 17. 09:43
16/34 anonim válasza:
Nyilván nem az ajaxos verzió, hanem ami akkor jön elő ha aborítékra kartintasz. )
2014. jún. 17. 09:44
17/34 anonim válasza:
#15: cookie: na, és a PHPSESSID-d hol lesz tárolva, nagyokos?...
#javascript letiltása: ha formmal csinálták meg a chatet, okés, akkor menni fog továbbra is.
2014. jún. 17. 09:48
18/34 anonim válasza:
Nyugi van, ez nem a Mónika show, még a neved sincs kiírva, így senki nem fogja észrevenni hogy mekkora istencsászár vagy, szóval fölösleges majerkedni, biztos tudsz te kultúrált is lenni. :)
2014. jún. 17. 10:14
19/34 anonim válasza:
#18: kétségtelenül tévedtél, de ezt nem így szokás elismerni.
Az iróniának itt pont annyi értelme van, hogy a 8 éveseknek bizonyítod, hogy tudsz egy szart a tévéből meg Dancsót nézel.
És ezennel jó lenne, ha leírnád, mit is akartál volna ezzel a válasszal, mert Dancsó Péter megengedte, hogy megkérdezzem.
2014. jún. 17. 12:47
20/34 anonim válasza:
Kétségtelenül tévedtem, úgy emlékeztem még régebbről, minha be tudtam volna lépni helyekre cookie engedélyezése nélkül, de rá kellett jönnöm hogy a SID azonosítós megoldást nem nagyon használják. Pedig biztos meg lehetne oldani biztonságosan is.
Egyébként Dancsót nem ismerek, illetve de, egy zongoristát.. Ő egy elég jó csaj. (Na jó személyesen azért nem :) De gondolom nem őrá gondoltál. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!