Programozók segístség?
Csináltam egy egyszerű kis weboldalt, (html, css) amit meg akartam mutatni másnak is.
De ak az én gépemről lehet megnyitni, másról nem.
Ez miért van?
Hogyan lehet megoldani ho más gépről ia meg lehessen nyitni?
"én úgy szeretném megcsinálni hogy teljes egészében magam csinálok meg mindent,bár nem tudom hogy hülyeség-e amit kérdezek,de olyan módon meg lehet csinálni hogy nem veszem igénybe egyik ilyen oldal segítségét sem mint pl az atw.hu ?"
Igen, veszel egy szervert, amire feltelepítesz egy webkiszolgálót, rá rakod az oldalad, beviszed a Budapest Victor Hugo u. 18-22 -be, elhelyezteted az egyik szerver terembe.
Veszel hozzá egy domain nevet is, és azon a címen fogod elérni.
a második válaszoló azt mondta hogy : "Nyilván az elérési útvonalakat sikerült abszolút módon (C:\Users\Pistike\Képek\...) megadnod.
Ehelyett használj relatív útvonalakat.
Például, ha a HTML fájl mellett van egy képek mappa és abban a képfájl, akkor ez legyen az útvonal: "képek\kép1.jpg". "
valaki szerint meg fel kellene tölteni az atw.hu-ra. most akkor hogyan ?
Mindkettő egyszerre. Bár, ha nem tudod, mik a következők:
"FTP" "Total Commander" "tárhely" "feltölteni", akkor a webfejlesztésbe ne kezdj bele, tele lesz neked csalódásokkal, mert a következő követelmények nem teljesülnek rád nézve:
1.)Programozás !+ keresés. Máshogy nem megy.
2.)Kompetencia megléte.
3.)Tudni akarás bárminemű megnyilvánulása.
4.)Pontosságra törekvés: senkit nem érdekel, hogy telóról vagy-e, írni tudni kell, a backspace pedig használható alternatívaként.
Szia, a gépedről elég körülményes elérnie másoknak, mert egy szerver programot kellene feltelepítened és ez is csak akkor működik, ha be van kapcsolva a géped.
Ezért szokták feltenni egy külső szerverre.
Írj rám, segítek!
Oké. No problem, nyugodj meg.
Egy hülyegyerek véleménye miatt nem fogom feladni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!