Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Programozók segístség?

Programozók segístség?

Figyelt kérdés

Csináltam egy egyszerű kis weboldalt, (html, css) amit meg akartam mutatni másnak is.

De ak az én gépemről lehet megnyitni, másról nem.

Ez miért van?

Hogyan lehet megoldani ho más gépről ia meg lehessen nyitni?

2014. jún. 11. 18:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

"én úgy szeretném megcsinálni hogy teljes egészében magam csinálok meg mindent,bár nem tudom hogy hülyeség-e amit kérdezek,de olyan módon meg lehet csinálni hogy nem veszem igénybe egyik ilyen oldal segítségét sem mint pl az atw.hu ?"

Igen, veszel egy szervert, amire feltelepítesz egy webkiszolgálót, rá rakod az oldalad, beviszed a Budapest Victor Hugo u. 18-22 -be, elhelyezteted az egyik szerver terembe.

Veszel hozzá egy domain nevet is, és azon a címen fogod elérni.

2014. jún. 11. 19:42
 12/27 A kérdező kommentje:

a második válaszoló azt mondta hogy : "Nyilván az elérési útvonalakat sikerült abszolút módon (C:\Users\Pistike\Képek\...) megadnod.

Ehelyett használj relatív útvonalakat.

Például, ha a HTML fájl mellett van egy képek mappa és abban a képfájl, akkor ez legyen az útvonal: "képek\kép1.jpg". "

valaki szerint meg fel kellene tölteni az atw.hu-ra. most akkor hogyan ?

2014. jún. 11. 19:59
 13/27 anonim ***** válasza:
87%

Mindkettő egyszerre. Bár, ha nem tudod, mik a következők:

"FTP" "Total Commander" "tárhely" "feltölteni", akkor a webfejlesztésbe ne kezdj bele, tele lesz neked csalódásokkal, mert a következő követelmények nem teljesülnek rád nézve:

1.)Programozás !+ keresés. Máshogy nem megy.

2.)Kompetencia megléte.

3.)Tudni akarás bárminemű megnyilvánulása.

4.)Pontosságra törekvés: senkit nem érdekel, hogy telóról vagy-e, írni tudni kell, a backspace pedig használható alternatívaként.

2014. jún. 11. 20:04
 14/27 anonim ***** válasza:
52%

Szia, a gépedről elég körülményes elérnie másoknak, mert egy szerver programot kellene feltelepítened és ez is csak akkor működik, ha be van kapcsolva a géped.

Ezért szokták feltenni egy külső szerverre.

Írj rám, segítek!

2014. jún. 11. 20:25
 15/27 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti. Te rád nem vagyok kíváncsi, a véleményed nyugodtan tartsd meg magadnak. Az hogy te így gondolod az rajtad kívül senkit nem érdekel, engem pedig pláne nem.
2014. jún. 11. 21:04
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ez van. Ha egy programozó véleményét nem hallgatod meg, már most tudom garantálni, hogy sírva fogod csapkodni a billentyűzeted egy olyan egy hónap múlva, persze, csak ha fel nem fogod, hogy a programozás nem neked való, a fent leírt indokok miatt.
2014. jún. 11. 21:12
 17/27 A kérdező kommentje:

Oké. No problem, nyugodj meg.

Egy hülyegyerek véleménye miatt nem fogom feladni

2014. jún. 11. 21:29
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Jó. De úgyis fel fogod.
2014. jún. 11. 21:38
 19/27 A kérdező kommentje:
miért nem mész inkább programozni ? unalmas vagy.
2014. jún. 11. 21:46
 20/27 anonim ***** válasza:
54%
Mert épp a saját biztonsági rendszeremet próbálom túlterhelni, közben pedig valamit csinálni is kéne...
2014. jún. 11. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!