Programozók segístség?
Figyelt kérdés
Csináltam egy egyszerű kis weboldalt, (html, css) amit meg akartam mutatni másnak is.
De ak az én gépemről lehet megnyitni, másról nem.
Ez miért van?
Hogyan lehet megoldani ho más gépről ia meg lehessen nyitni?
2014. jún. 11. 18:55
1/27 A kérdező kommentje:
Bocsi, telefonról írok azért van tele hibákkal
A lényeg hogy más gépről is meg szererném nyitni. Hogyan csináljam meg?
2014. jún. 11. 18:57
2/27 anonim válasza:
Töltsd fel például az atw.hu nevezetű honlapra FTP-n keresztül Total Commanderrel, és akkor meg lehet majd nyitni. Vagy telepíts a gépedre egy no-ip klienst és egy Wamp szervert.
3/27 anonim válasza:
Nyilván az elérési útvonalakat sikerült abszolút módon (C:\Users\Pistike\Képek\...) megadnod.
Ehelyett használj relatív útvonalakat.
Például, ha a HTML fájl mellett van egy képek mappa és abban a képfájl, akkor ez legyen az útvonal: "képek\kép1.jpg".
4/27 anonim válasza:
#3:nekem mindegy az útvonal, ha az ő gépén van, és nincs jogosultságom benne turkálni :D
5/27 anonim válasza:
Oké, félreértelmeztem a kérdést. :)
6/27 A kérdező kommentje:
nso , akkor egyenlőre senki nem tud segíteni ? xd
2014. jún. 11. 19:16
7/27 A kérdező kommentje:
nos*
2014. jún. 11. 19:16
8/27 anonim válasza:
Nos akkor olvasd el #2-es válaszát újra.
9/27 A kérdező kommentje:
én úgy szeretném megcsinálni hogy teljes egészében magam csinálok meg mindent,bár nem tudom hogy hülyeség-e amit kérdezek,de olyan módon meg lehet csinálni hogy nem veszem igénybe egyik ilyen oldal segítségét sem mint pl az atw.hu ?
2014. jún. 11. 19:33
10/27 A kérdező kommentje:
ja látom azt is amit a második írt,de számomra az sajnos teljesen érthetetlen hogy mit szeretne mondani
2014. jún. 11. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!