Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan készítsek társkereső...

Hogyan készítsek társkereső oldalt?

Figyelt kérdés
Egy közösségi társkereső oldalt szeretnék létrehozni ami az elején még ingyenes lenne de később már fizetős ...!

2014. máj. 17. 16:12
1 2
 11/18 Drone007 ***** válasza:

Mikor ártottál nekem? Szerencsére nekem még nem ártottál, de látom milyen ártalmasak a válaszaid.

Csak hogy a mostani téma válaszaidból idézzek: jquery, ajax, api.net programozási nyelvek?

1. ezek nem programozási nyelvek.

2. olyan nincs hogy api.net. Ezt kétszer is így emlegetted, így nyilvánvalóan fogalmad nincs miről beszélsz.

"Ezek nagyfokú és nagy színvonalú használatával..." szép szavak, de akkor te miért nem fogadod meg saját tanácsodat?

A legnagyobb baj, hogy úgy próbálsz tanácsot adni, hogy magad sem vagy tisztában a dolgokkal. Ez kb olyan, mintha egy autószerelő akarna tanácsot adni a Nasa mérnökeinek.

A linkelt "munkaáiddal" sokat romboltál a megítéléseden, ezek után ne csodálkozz, ha sokan csak egy webtákernek tartanak.

2014. máj. 18. 14:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Ajha, drón úr, igazán megijedtem. Tarts csak, aminek akarsz.

Najó, van, amit elírtam. Nyilván másra gondoltam. Te úgyis olyan okos vagy, tehát pontosan tudod, mire gondoltam.

Ezen kívül: fúdeártalmasak. Szerintem is. Megsértek egy-két analfabétát... jujj.

De nem gond, egy idő után legalább nem lesz kedved feljönni ide sem.

Hallottál már a fordított pszichológiáról? ;D

Jó gondolkodást.

2014. máj. 18. 16:11
 13/18 anonim ***** válasza:
@16:11: Azért vigyázz, mert nagyobb az arcod, mint a tudásod és ez nem túl jó kombináció.
2014. máj. 18. 17:23
 14/18 Drone007 ***** válasza:
A kérdezőtől utólag is elnézést, hogy szétoffoltuk a témát, remélem azért az előadás nem szegte kedvét.
2014. máj. 18. 23:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is gondolkodtam már egy saját társkereső oldal fejlesztésén, de most van másik nagyobb projekt, de ha majd ott tartasz, kisebb problémák megoldásában szívesen segítek. :)
2014. máj. 19. 00:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Ja, és mindenekelőtt kezdj azon gondolkodni hogy miben legyen más, vagy neadjisten jobb mint a többi társkereső. Gondolkodj el azon is hogy biztosan te akarod-e leprogramozni. (Általában egy kisebb, de sokszor egy nagyobb csapat csinálja csak a programozás részét). Alapvetően egy jó rendszerben g...i sok munka van. Kell majd pénz a szerverre (nagy forgalomnál az imgyenesről elég hamar letiltanak, de még a fizetősnél is ajánlanak egy üzleti csomagot egy idő után)

Szóval sok vele a meló. Mondom én szívesen segítek ha már ott tart a dolog, saját projektként most nem vágnék bele : D

2014. máj. 19. 00:50
 17/18 anonim ***** válasza:
(És akkor még nem említettük a designt :)
2014. máj. 19. 00:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Jajj, szegény kérdező, most az offolástól biztosan felkötötte magát... Kedves tisztességesen álszent nembarátom...
2014. máj. 19. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!