Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hírlap-Blog oldalt szeretnék...

Hírlap-Blog oldalt szeretnék indítani, linkelnétek oldalt amiben jó a Design, Ötletekre lenne szükségem?

Figyelt kérdés

nem blog.hu és hasonló oldalak, hanem normális webes felület.

Köszönöm

2014. ápr. 23. 15:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De nem kell megragadni a wordpressnél. drupal, vagy joomla is ott van
2014. ápr. 26. 09:11
 12/16 A kérdező kommentje:

# 10

Az hogy neked nem számít mi a trendi, nem biztos hogy mindenkire igaz, szóval tessék leszokni az általánosításról!

ad2 A WORDPRESS EGY BLOGMOTOR, NEM DESIGN te ál-művelt okoskodó *****

2014. ápr. 26. 10:44
 13/16 anonim ***** válasza:
A wordpressre is van kismillio design. Ha meg csak szimpla designt keresel motor nelkul, akkor tenyleg nem ertem miert nem guglizol ra. Vagy azt varod hogy konkret designokat linkeljunk?
2014. ápr. 26. 14:22
 14/16 A kérdező kommentje:

nos, nem is a te semmitmondó értetlenkedésedre lett kiírva a kérdés kedves #13

Ha nincs további ÉRTELMES hozzáfűznivalód kérlek mellőzd a további "kommenteket"

2014. ápr. 26. 14:58
 15/16 anonim ***** válasza:

én azt javaslom neked kérdező keresd meg a TOP10 (egyedi)blog listát az segít hgy a kinézet eldöntsd a wordpress és társai meg amatőröknek való ne hallgass azokra akik azt javasolják

HTML PHP JAVASCRIPT :) sok sikert

2014. ápr. 26. 17:18
 16/16 anonim ***** válasza:
bepróbálkoztam a wordpress-el, 2 hétig az volt aztán írtam egy saját html-php-mysql kombót :D nem olyan szép még mint egy WP, de egyedi :)
2014. jún. 5. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!