Hírlap-Blog oldalt szeretnék indítani, linkelnétek oldalt amiben jó a Design, Ötletekre lenne szükségem?
Figyelt kérdés
nem blog.hu és hasonló oldalak, hanem normális webes felület.
Köszönöm
2014. ápr. 23. 15:20
1/16 anonim válasza:
Miben tudnal tobbet vagy kulonbet nyujtani, mint a masik tobb szazezer hirlap-blog oldal? Miert kene a Tiedet olvasnunk?
3/16 A kérdező kommentje:
#1 Az szerintem az én dolgom hogy miben tudok többet nyújtani, vagy hogy mennyiben lesz más.
Legközelebb akkor írj ha lesz valami ötleted a csepp kis agyadban és nem csak oltani akarod a kérdezőt ;)
2014. ápr. 23. 16:05
4/16 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm, de szerintem maradok a HTML-PHP kombónál, ezért is kértem design javaslatot nem motor ötletet :)
2014. ápr. 23. 16:06
5/16 anonim válasza:
Szegeny Kerdezo. Te is a tetotol kezded epiteni a hazat, ugye?
6/16 A kérdező kommentje:
# 5/
hülyeséget beszélsz, az nem építés még ha elkezdem a fejemben összerakni a design ötleteket
2014. ápr. 23. 18:54
7/16 anonim válasza:
Baratom, ha a google segitsegevel nem talalsz tobb millio ingyenes designt, akkor baj van. Mi lesz a kovetkezo kerdesed? Csinaltam egy szep, dizajnos hirlapot, de nem tudom mirol irjak?
8/16 A kérdező kommentje:
Műveletlen tuskó vagy kedves #7
És tudatlan is ha szerinted a "trendi" és mások számára tetsző design egyenlő azzal hogy "tobb millio ingyenes design"
2014. ápr. 25. 21:32
9/16 anonim válasza:
Jah, hogy szemelyeskedunk. Ertem. Ha pedig a googlen nem tudsz keresni, az azt hiszem nem az en hibam.
10/16 anonim válasza:
Amugy meg nekem piszkosul nem szamit mi a "trendi". En nem a kinzetert jarok weboldalakra, hanem a tartalmukert.
A valaszt egyebkent mar korabban megkaptad: wordpress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!