Ötletekre lenne szükségem, hogyan tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
Nos, a probléma a következő: Én egy 19 éves lány vagyok, 170 cm magas, és 52 kiló, tehát egyáltalán nem számítok kövérnek, a felsőtestem nagyon szép vékony, a hasam lapos, a gond a combomon van, ugyanis nagyon vastag, és úgy egy hónapja vettem észre, hogy mintha narancsbőrös is lenne. Utána olvasgattam, hogy mivel lehetne eltüntetni, de volt ahol azt írták, hogy csak nagyon kemény diétával, volt ahol azt, hogy guggoljak sokat, és volt ahol óva intettek a guggolástól, ezért kérek itt tanácsot, mert már tényleg össze vagyok zavarodva.:)
[link] <-- ez nyilván nem én vagyok, de a combom és a fenekem pontosan ugyanilyen állapotban van.
Nagyon szükségem lenne az ötletekre/tanácsokra, mivel lehetne ezt eltüntetni?
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
2013. okt. 24. 18:37
1/2 anonim válasza:
Genetika. Diétával, és porttal lemehet, viszont a helyzet az, hogy ezáltal az egész szervezeted zsír%-a csökkenni fog, ami legelőször az (gondolom én) egyébként sem pufók arcodon fog meglátszani először. Lényegében nem tudsz a fenekedről és a combodról fogyni. (mellesleg semmi gond az efféle genetikával ;) )
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, a helyzet viszont az, hogy az arcomról és egyéb helyről már ami tudott, lement. Már csak a combom az, ami annyira zavar, de igyekszem rajta változtatni.:) Ment a zöld! :)
2013. okt. 25. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!