Mi a recept egy jó gasztrobloghoz?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Pfff, ez a szóvicc:DDD Nekem tetszett. :)
Mit látnék egy gasztroblogon:
- 1 bejegyzés = 1 recept
- átláthatóan le vannak írva a hozzávalók
- érthetően le van írva az elkészítés módja
- lehetne ott ötlet, mivel lehet esetleg ízlés szerint tuningolni az ételt
- legalább egy kép a kész finomságról a végén, de lehetnének benne akár fázisfotók is
- fontosnak tartom a nyelvhelyességet és a rövidítések elkerülését
- ha már blog, le lehet írni esetleg, hogy milyen alkalomra készítetted, meg akár magát a receptet is írhatod E/1-ben (vagy T/1-ben, ha együtt csinálod a barátoddal)
- a recepteket felcímkézhetnéd, aszerint, hogy milyen kaja (desszert/előétel/leves/főétel), vega kaját lehetne egy vegetáriánus címkével is jelölni, meg ezen belül is lehetne jelölni, hogy "tészta", "húsétel", ilyesmi - így jobban lehet majd keresni a blogotokon belül
Népszerűsítés meg: Facebook, .lap.hu oldalak
Ennyi jutott eszembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!