Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
www.csokiralysag.blogspot.hu
Kíváncsi vagyok nektek hogy tetszik, mert nekem nagyon bejön, csak lassúak a bejegyzések..
2013. szept. 11. 19:22
1/3 anonim válasza:
"Eperszépen köszönöm" :D:D
Nagyon lelkes vagy, ne hagyd, hogy esetleges negatív kommentek eltántorítsanak.
Igazából tartalom szinte nulla rajta, tehát sok mindent nem lehet véleményezni ezen. A design egy kész sablon, merészen lila és rózsaszín-közeli színekkel. Nekem túl "baba", de ez én vagyok.
A linkek színét változtasd egy picit, mert a bal oldali menüben oké, hogy fehér a link, ha rámutatsz, de a bejegyzésekben már nem jó a fehér szín, gyakorlatilag eltűnik.
A Google Translate dobozt meg vedd le. Senki nem fogja használni, és amúgyis használhatatlan.
Hirtelen ennyi.
2/3 anonim válasza:
Már az urlt látva tudtam hogy nem számíthatok sokra, hát... siralmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!