Mi erről a blogról a véleményetek?
Nemrég kezdtem és szeretnék kritikákat, véleményeket kapni, arról, amit csinálok. Ha nem tetszik, kérlek mondjátok meg, miért, ha tetszik, szintén. Köszönöm az értelmes válaszokat!
És a blog: [link]
A dizájnon még lehetne mit javítani, viszont tetszik, hogy azért ügyelsz a struktúrára, és képeket is készítesz. Szerintem ezek egy főzős honlap esetén nagyon fontosak. Szerintem klassz lenne, ha általános tippeket is megosztanál, mint például, hogy hogyan lehet megfelelő hőmérsékletre beállítani a sütőt, és hasonlók. Ezekről érdemes lehet esetleg egy tapasztalt szakácsot megkérdezni.
Szerintem ma Magyarországon általános probléma, hogy a fiatalok keveset próbálnak egyedül főzni, a szülők nem nagyon tanítgatják őket, illetve sokan inkább nyűgnek tartják, ha a gyerek főz, mert esetleg nem sikerül tökéletesen. Ezért szerintem jó lenne, ha egyszer születne egy olyan honlap, amely kifejezetten a sütés-főzés iránt érdeklődő tiniket célozza meg, illetve nagyrészt tinik készítenék. Jó ötlet lenne természetesen a "lektoráláshoz" tapasztalt szakácsok segítségét kérni. Nem tudom, hogy Magyarországon erre mennyire lenne kereslet, de amennyiben bebizonyosodik, hogy van, akkor a honlapot üzleti vállalkozássá lehetne alakítani, és a népszerűbb recepteket készítő diákok akár diákmunka keretében is dolgozhatnának a recept elkészítésén.
Webfejlesztőként dolgozom. Én is szeretek főzni, de viszonylag kevés tartalmat tudnék szolgáltatni egy ilyen honlaphoz. Azonban, ha találok közreműködőket, akkor a segítségükkel el tudnék készíteni egy igényes honlapot. Kérdező, ha érdekel ilyesmi, akkor keress fel privátban. :)
19/F
erdekes, hogy mindenki a design nezi
hat igen, keves a szakmabeli
most mit nezzek edgy kesz cms-t/sablont hasznalo oldalon? egyaltalan, ez miert weblapkeszites? ez sablonhasznalat
ma 08:36
Igazad van bizonyos szempontból. De a design önmagában semmit sem ér. Legyen inkább egy oldalnak igényes tartalma és sablonos, középszerű design-ja, mint nagyon jó design-ja, de haszontalan tartalma. Hiszen a weboldalak elsősorban a tartalomról szólnak. Igazán jó weboldalt nehéz egyedül készíteni, mert a tartalom és a dizájn párhuzamos tökéletesre csiszolása rengeteg időt emészt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!