Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ingyen weboldalkészítéssel,...

Ingyen weboldalkészítéssel, hogyan lehet pénzt keresni?

Figyelt kérdés

Vannak ezek az ingyen elkészíthető weblapok,

http://www.youtube.com/watch?v=WZHJIVPrpk0

En ezeket annyira nem értem, megcsinálok egy weblapot, fentvan neten, stb. na és ezután mit kell csinálni, hogy pénzt termeljünk, gondolom rengeteg pénzt nem lehet keresni. na és ha keresnénk vele akkor azt elküdik nekünk? Nagyon nem értem!

2014. febr. 4. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor keresel pénzt, ha van mit eladnod...

legyen az szolgáltatás (pl. társkereső), vagy adat, vagy konkrét termék, stb...

Vagy reklámok után nézettség alapján, stb...

2014. febr. 4. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nagy az oldalad látogatottsága és sokan ismerik, akkor (ha más, fizetős szolgáltatás nincs a lapodon) a reklámok - amiket kiraksz az oldaldra - fizetnek neked, valami alapján (pl.: kattintásonként... stb. Bövebben: [link] ). A hirdetőkkel kell megbeszélni a fizetés módját, de általában banki utalással történik, meghatározott időközönként. Ha igazán sokan ismerik az oldalad és sokan látogatják, akkor akár milliomos is lehetsz belőle.

Remélem tudtam segíteni! :)

2014. febr. 4. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:

(előző vagyok)

Azt hiszem nem voltam túl egyértelmű, szóval javítanám:

A reklámok akkor is fizetnek neked ha van más fizetős szolgáltatás is az oldaladon, a lényeg csak az hogy sokan látogassák.

2014. febr. 4. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

ez azt mutatja be, hogy tudsz lemásolni egy meglévő weboldal külsejét.

Ezzel nem fogsz pénzt keresni, még csak nem is eladható minőség.

Ez hobbi szinten jó, magad szórakoztatására.

2014. febr. 4. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:

A probléma itt kezdődik: "Ha nagy az oldalad látogatottsága és sokan ismerik"

Ami a videó alapján tud csinálni, az egy statikus egyszerű oldal.

Felhasználók többsége 1-1 alkalommal fog maximum oda tévedni.

Mivel nincs interakció, így nem, fogja maradásra bírni, és ha meg van esetleg hasznos infó tovább áll.

Ahhoz hogy látogatott oldal legyen, valami olyant kellene nyújtani, ami ott fogja a felhasználót, és gyakran vissza tér.

pl. a gyakori kérdések se lenne ilyen nagy forgalmú, ha a felhasználok nem töltenék meg tartalommal, csak össze gyűjtött kérdés -> felelet halmaz lenne.

2014. febr. 4. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!