Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol könnyű a weblapkészítés?

Hol könnyű a weblapkészítés?

Figyelt kérdés
A kistesóm akar egy weblapot, 9 éves a tesóm, de nem találunk olyat, ahol könnyű lenne! A lapunk.hu - t is próbáltuk, az könnyű, de ott tiltva van!
2009. okt. 28. 10:00
1 2
 11/13 anonim válasza:

talán ha ekkora egy hisztis fasz, nem kéne elkényeztetni, hogy akármit kitalál megadod neki, 9 évesen minek neki weblap?

betenni egy üres szobába, vaksötétbe, kap 1 szendvicset meg 2 dl vizet, aztán kijöhet ha már nem akar weblapot.

2009. nov. 8. 03:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Hmm, nem kell lehurrogni. Pont előbb néztem meg egy régi weboldalam, és 10 éves voltam amikor csináltam :)

MLap, meg stb-nek tényleg kb annyi a lényege mint a Word-nek. Szerintem regisztráljatok a [link] -ra, ahol igaz, hogy HTML-be kell írni az oldalt, de legalább megtanulja. Nemhiszem, hogy egykét dolog megtanulása olyan nehéz.

Kis segítség, ha 5mp.eu -t használnátok:

<b>szöveg</b> = félkövér szöveg

<i>szöveg</i> = dőlt szöveg

<u>szöveg</u> = aláhúzott

<font color=red>szöveg</font> = piros szöveg

<font color=green>szöveg</font> = zöld szöveg

természetesen lehet még színeket beírni... magenta, cyan, blue, brown, stb... :)

Lehet természetesen kombinálni is: <b>félkövér<i>félkövérdőlt</b>dőlt</i>

Ha szeretne, megtanulja, és ezzel még büszke is lehet magára.

Hajrá, nem egy nagy ördöngősség! Ha mást nem, 1-2 év múlva, de sikerülni fog!

Üdv! ;)

2009. nov. 13. 22:09
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi aki NORMÁLISAN válaszolt! egyébként nekem 11 évesen volt 2 weblapom a lapunk.hu-n, kb. 8000 látogatóval egyébként akinek nem tetszik az megmondom hova menjen... attól hogy nem teljesen az övé, még lelheti benne az örömét!
2011. máj. 6. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!