Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan győzzem meg szüleim,...

Hogyan győzzem meg szüleim, hogy regisztrálhassak domaint? Hogy magyarázzam el nekik?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy bebukom úgy is, meg hogy ezzel nem lehet pénzt keresni, stb. Hogyan győzzem meg őket?
2009. okt. 25. 12:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Sztem a kérdező úgy értette h a szülei szerint baromság időt energiát és pénzt fektetni domain regelésbe és weblapkészítésbe mert egy fillér sem fog belőle megtérülni.. Nos ez így igaz is lenne egy olyan weboldal esetében amire a kutya sem kíváncsi. Ha olyan témában v olyan szolgáltatásokat tartalmazó honlapot készítesz amire sok ember látogat el akkor előbb utóbb ott vki reklámot fog elhelyezni amiért te pénzt kérhetsz.

Itt is villognak a bannerek amiért a gyak.hu pént kap a reklámot elhelyezőktől. De millió számra vannak olyan oldalak is amit valóban senki nem látogat mert semmi érdemleges nincs rajtuk ebből valóban semmi nem is fog megtérülni.

Mellesleg nem értem miért kell lehurrogni azt aki kikéri a szülei véleményét.

Az én apám vállalkozó van egy cége amikor én akartam egyet alapítani én is egyből hozzá fordultam tanácsért és segítségért. Anno azt sem tudtam mi az a TB járulék ma meg 17 embernek adok munkát és fizetést és én is úgy kezdtem h megkérdeztem a szüleimet. lehet h a kérdező vmi hatalmasat fog alkotni amiből hülyére keresi magát

Aztán lehet h nem és valóban kidobott pénz meg energia az egész....

2009. okt. 28. 00:23
 22/30 anonim ***** válasza:
Értjük mi, nem kell a magyarázkodás. Ti nem értitek a viccet. Csak furcsa, hogy minek szülői beleegyezés, mert mint már írtam, nem fontos fietős .hu-val kezdeni, ingyen és bérmentve aláírások nélkül is lehet domaint regisztrálni, ahol lehet gyakorolgatni, próbálgatni. Úgyse a domainen fog múlni, kell a jó ötlet, és a legfontosabb, hogy tudd is kivitlezni. Szóval nem árt ha értesz is a weboldalkészítéshez. Sőt.
2009. okt. 28. 10:24
 23/30 A kérdező kommentje:
Dede, pont a domain-on bukik vagy áll a dolog.
2009. okt. 28. 13:48
 24/30 anonim ***** válasza:
Szal domaint akarsz foglalni, amit majd el akarsz adni. De a tököm faggat tovább :D
2009. okt. 28. 18:13
 25/30 A kérdező kommentje:
Nem. Weboldalt teszek rá.
2009. okt. 28. 19:24
 26/30 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Dede, pont a domain-on bukik vagy áll a dolog."

és igaza van. pl ha venni akarsz vmit mondjuk az én helyzetemet nézve Simson főtengelyt, akkornem a www.simsoncuccok.try.hu vagy www.simsoncuccok.co.cc-ről fogsz rendelni hanem a www.simsoncuccok.hu-ról, nem?

2009. okt. 31. 19:03
 27/30 anonim ***** válasza:
Ha kész az oldal, leírhatnád, kíváncsi vagyok :D
2009. dec. 29. 15:42
 28/30 anonim ***** válasza:
Na? Mi lett az oldalad címe, milyen domaint regeltél?
2010. febr. 4. 16:35
 29/30 anonim ***** válasza:
Jah, ha már ennyit vitáztunk, meg így felkúrtad afantáziámat, valami infót adhatnál :D
2010. febr. 4. 19:33
 30/30 anonim ***** válasza:

a simson főtengelyes vagyok.

tényleg adhatnál egy címet nert én is kíváncsi vok :D

2010. febr. 23. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!